kayıt

Cardi b

  1. 1
    Sevip sevmediğime bir türlü karar veremediğim rapçi. Bodak yellow, money gibi şarkıları dinliyorum allah allaah yok bu kadının sesi güzel değil. düetlerinde diğer sanatçılar için dinliyorum o zaman fark etmiyor pek ama o kadar ödül aldı listelerde başı çekti var demek ki insanların bir bildiği diyorum.

    röportajlarını falan izleyince bayağı eğlenceli bir tipmiş izlenimi veriyor kafa kırık yani belli bir videosu vardı kadına çat diye ayakkabı fırlatıyor bağırıyor falan orada bütün çirkefliğini görmemle sempatik de bir şey yav demeye başladım. Çirkeflik zayıf noktam asla kayıtsız kalamıyorum. Videoyu da koyayım çok güzel çünkü. Dursun burada gördükçe izlerim.

    youtu.be/...
  2. 2
    Bir üstteki girdi'de rapçi denmiş bir yanlışlık olmuş galiba. bilakis bahsi geçen kişiye rapçi demek california'da, harlem'de, varoşlarda ki bütün zencilere hakarettir...

    her bakımdan çöp olan bir abla. yaptığı şey hiç bir şeye benzemez. klasik yeni nesil Amerikan oyuncağı. para+erotizm+trap döngüsünde hepsi birbirinin aynısı olan şeyleri tekrarlar.
  3. 3
    her gördüğümde aklıma şarkılarından çok sözlükte son zamanlarda açılan başlıklarıyla geliyor.
    başlıkların da çağrıştırdığı şeyler malum.

    (bkz: cardi b'nin doğum günü isteği)
    (bkz: cardi b'nin penis özlemi)
  4. 4
    money şarkısındaki bass dropları efsane..
    www.youtube.com/...
  5. 5
    Amerika'nın demet akalın'ı gibi bir hanım abla. nicki minaj ile olan kavgası ile aklıma kazındı özellikle alnındaki şişlik ile. Kadın aduket falan çekti herhalde o nece bir şişliktir...
  6. 6
    paylaştığı storysinde muhteşem yüzyıl izlediği görülen ünlü. Hürrem fanı olduğunu bilmiyorduk abla..
  7. 7
    nicki minaj'ın beta versiyonu. demet akalın'ın amerikalı ve thick versiyonu desek fazla olmaz. keko. offset'i hak etmedin lan!