kayıt

kafanızda tabanca varken hayır diyebilecek kaç kişi var

  1. 1
    CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel tarafından eleştirilen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın, özel'e yönelik verdiği cevabı;

    "Yatağınıza yattığınızda düşünün, kafanızda tabanca varken, hayır diyebilecek kaç kişi var? Denemeden söylemeyin, deneyin. Akıncı'ya götürdüler, etrafımızda silahlı insanlar, bir sürü asker. Bütün o alçakların önünde tek başına oturuyorum. 'Bunu okuyun, imzalayın' dediler. İmzalamadım. Sayın Özel'in, terör örgütlerine dahi söylemediği hususu, bir genelkurmay başkanına… 49 yıl hizmet yaptım ben… Keşke Atatürkümüzün partisinde sizin gibi bir grup başkanvekili olmasaydı"

    Tık
  2. 2
    Öleceğini bilerek darbeci komutanı vuran ömer halisdemir gibi adamlar var mesela. Hayır demekle yetinmeyip, şerefiyle ölen insanlar..
  3. 3
    hulusi akar'a göre cevaplandığı zaman yanlış şeyler çıkabilecek soru. dağı taşı yara yara yazasım geliyor anassatim.

    ''atatürk'ümüzün partisi'' demiş bir de. atatürk'e firavun diyen bir adamı bal böreklerle ziyaret eden adam diyor bunu.
    suç senin mağdur rolü oynaman değil, sana bu rolü yakıştıranda.
  4. 4
    ne yalan söyleyeyim hulusi akar'ın açıklamasını mantıklı buldum. zaten adam o durumda bulunan herkes evet der dememiş. "kaç kişi var?" demiş. ben söyleyeyim. en iyimser niyetimle yüzde 5. söze gelse herkes vatan millet sakarya. fakat kahraman olmak öyle kolay değil. herkese nasip olmaz. insanın kendi hayatı söz konusu olduğu zaman nasıl bencilleştiğini bilemezsiniz.
  5. 5
    Elcevap
    • ''bir atanmış olarak artık, seçilmişleri azarlama hakkınız yo-'' hubabalabudabuadabababfghulababubgubalagbudugubukhabalububabdada!!!!
  6. 6
    Ben "şu an" derim, çünkü kaybedecek bir şeyim yok. Cesaret korkusuzluk demek değildir, korkaklar da koşullar uyarınca cesarete cesaret edebilir. Ki bence bunun da kıymeti kendi içinde ölçülmeli