kayıt

fenerbahçe beko

  1. 1
    fenerbahçe erkek basketbol takımının sponsorlu tam adı.
  2. 2
    EuroLeague'de liderliği garantileyen takım.
  3. 3
    furkan korkmaz ve nando de colo ile ilgileniyorlar. bu iki transferden birinin olması demek 30 milyonu aşmak demek.
  4. 4
    Bu sene Euroleague'e çok kötü başlayan takım. De colo takviyesine rağmen kısa katkısı o kadar az ki... Umarım obra bir yolunu bulur da f4 oynarlar.
  5. 5
    Hocam ile sözleşme imzalanmamış olması can sıkan durumdur. Basketbol kültürünü, bizi küllerimizden yeniden baştan yaratan bu insana bir şeyler yapılmalı artık. Umarım aynı şekilde devam ederiz.
  6. 6
    Zalgiris'ten Edgaras Ulanovas ve Dinamo Sassari'den Dyshawn Pierre transferleri açıklandı.
    twitter.com/...
    twitter.com/...
  7. 7
    Darüşşafaka'dan ayrılan Johnathan Hamilton ile anlaşıldığı açıklandı. kadroya takviyeler geliyor ancak hiçbirini izlemediğim için yorumlayamıyorum bu çok kötü bir durum :(
    twitter.com/...
  8. 8
    seneye adam yiyecek olan takım. fanatik efesli olarak söylüyorum. resmen gladyatör ordusu yaratıyorlar. şimdi 1-2 parça da komutan tarzı isimler alınırsa çok değişik ve ilginç takım olacak. de colo'nun kalması lazım yoksa işleri zor.

    bu arada şunu da söylemem gerek, futbol takımındaki plansızlık ne kadar ciddi boyuttaysa basketteki plan harika. başarılı olmayabilir fakat planlar doğrultusunda rota çizen bir yapılanma var baskette.
  9. 9
    trt spor 2'de şuan g*latasaray ile maç var.
    setler daha oturmamış ama daha modern bir oyunculardan kurulu, brown'u beğendim. Hamilton genç çocuk. kokoskov hocamdan güzel şeyler bekliyoruz.
  10. 10
    Bu sene en azından hücum yapacak gibi görünen takım. Bir ruh gelmiş bence Hamilton en az 40 dakika oynamalı maç içinde.
  11. 11
    iyice nba'in arka bahçesi haline gelmiş canım takımım. nba'e yolladığımız oyunculardan bahsetmeye gerek yok. (larkin ve micic'e dokunmayan nba, -sağlam parçaları geçtim-bizim malak johnny hamilton'a bile 10 günlük kontrat vermiş aq çıldıracam, kokocu james nunnally bile bir ara rotasyon topçusu oldu orada) igor kokoskov'u da dallas'a asistan koç olarak yolladık. son olarak da yardımcı antrenör erdem koç haberlere göre utah jazz ile anlaşmış.

    malzemeci de verelim bu amına kodumunun nba'ine.

    nba'den takip edilen takım olmak güzel bir şey de eşeğin amına su kaçtı artık birader.