kayıt

kızını soğuk havada 8 km yürüten baba

  1. 1
    yaptığını videoya çekerek derdini de anlatan, bazı kişilerin eleştirip bazılarının da haklı bulduğu babadır.
    haber
    10 yaşındaki kızı arkadaşını tehdit ettiği için 2. kez okul servisinden atılmış, eve geldiğinde de atıldığına dair kağıdı göstererek 'Baba önümüzdeki hafta beni okula sen götürmek zorunda kalacaksın' demiş.

    ailelerin çocukları için yaptıklarını ayrıcalık değil hak olarak gördüğünü, zorbalığa karşı olduğunu ve böyle bir ceza verdiğini videosunda söylüyor.
  2. 2
    nedenleri açısından haklı, verdiği karşılık açısından ise başarılı bir babadır. elbette ebeveynleri için candan bir parça olan bu minik evladın soğuk bir havada fiziki durumuna göre ağır bir durum içine sokulması, ebeveynleri için zor bir karar olsa da bu bir ceza değil. bu, yapılan davranışın sorumluluğunu yükleme ve sorumluluğun ne şekilde taşındığına göre meydana gelecek durumların uygulamalı gösterimi sadece.
    • orası abd, babaya bir şey olmaz. kızına kendi kuralları altında yaşadığı sürece yapabileceklerini ve yapamayacaklarını göstermiş sadece ^^
    • türkiye'de olsa aman aman, şimdiye çoktan adamın evi bulup eylem yapmaya başlamışlardı :D
  3. 3
    Gayet normal bir babadır. Kızı millete ağalık taslarken sorun yok , ancak baba şiddete başvurmadan ders verince sıkıntı var öyle mi? Hanım evladı olmaktan vazgeçin.
  4. 4
    soğukta ısınsın, üşümesin diye bu stratejiyi kullanmıştır..
  5. 5
    bunu yaparken ki tavrı çok önemli, çünkü bunu bir ceza değil, ders olarak gösteriyor. kişi başta ceza olduğunu sandığı yaptırımın bir nedenselliği olduğunu farkettiğinde bu davranışı istemsiz olarak temellendirecek ve bunu uygulayan kişiye daha saygın bir yaklaşım sergileyecektir. eğilim çok ince hatlarda değişkenlik gösterir, karanlığı siyah ya da kara olarak addetmenize karşılık kazandığı anlamlar değişkenlik gösterir psikolojide.

    özet; sıkıca giydirilip, süreç kontrol altında tutulduğu taktirde uygun bir yaptırım olduğunu düşünüyorum.