kayıt

evladın gay olması

  1. 1
    çok kritik bir viraj. ben şahsen oğlumu tc'de yaşatmamak için neyim var neyim yok verirdim. gidip avrupa'da vurdursun rahat rahat, ortadoğululuktan uzak dursun diye.
  2. 2
    siktiri çeker evden atardım. Ne sikim yerse yesin sonra.
  3. 3
    homofobik bir insan degilim, asla yadirgamam ama bu durumu kabullenmek gercekten zor. hayat onun hayati diyip kestirip atilacak bir durum degil. bu sadece gay olmasi icin gecerli degil lezbiyenlik acisindan da ayni sey ama ele aldigimiz sey gay olmasi.

    uzvunun kiymetini anlatmak ya da ne icin kullanilmasi gerektigini anlatmak veya veya o iradeyi ona tekrar kazandirmak gercekten buyuk meziyet.

    onun icinde bulunmasi gereken yer sicacik bir yuva iken magara deligine siginacak olmasi ve bunu kabullenmesi inanilmaz zordur eminim.

    allah kimsenin basina vermesin diyerek yine homofobik bir cagrisim yapmak istemem lakin zor iste ya ne bileyim ne diyecegimi.

    siktir edin, nasil istiyorsa oyle olsun.

  4. 4
    evladım olmasını değiştirmeyecek durum. tek üzen yaşayacağı zor hayat olur. tercihleri yüzünden içine kapanık olup, bakış açısıyla da zor bir hayat geçireği kesin. elimden gelen yapabildiğim kadar destek olmak olur.
  5. 5
    Üzülürüm vesselam.

    Üzülürüm çünkü bu kadar sığ zihniyetlerin hakim olduğu bir toplumda çocuk doğurmak bile zorken, bir de eşcinsel olması hayatını daha da zorlaştırır.

    Ama alırım yanıma onu, koskocaman sarılırım. Derim ki; “üzülme birtanem, annen yanında.”

    Ha bu da burda dursun. Çok sevdiğim bir sözdür.
    “Unutma çocuk, yalnız veya yanlış değilsin. Başkaları için asla Değişmeyeceksin.”
  6. 6
    (bkz: Gey)
  7. 7
    olasıdır ve evlada karşı sevgiyi hiçbir şekilde azaltmayacaktır. tabi burada aklı başında ebeveynleri baz olarak yazdım bunu*

    benim tek düşüneceğim ve kaygı duyacağım nokta, onu dışarıdaki bazı aşağılık insanlara karşı nasıl koruyabileceğim olurdu muhtemelen. çünkü bizim ülkemizde bu tip konular hala sapıklık ve iğrençlik olarak görülüyor. insanlar cinsel kimliği yüzünden gittiği okulda aşağılanıyor, sokakta laf yiyor, ailesinden dışlanıyor.

    bir kez geldiği hayatta herkesin tek isteği mutlu olmak ise bırakın da içinden geleni yaşasın insanlar.

  8. 8
    (bkz: evladı bağrına basarken alttan bir şey hissetmek )
  9. 9
    hormonlarla alakalı bir durum olduğu için Allahta onu öyle yaratmış , diyip zevginizde saygınızdan bir şey kaybetmeden devam etmek
  10. 10
    olmasını istemem ancak olursa da evlat yine evlattır tabi.

    şimdi arkadaş ortamında genelde ikilem sorularımla ön plana çıkarım. yani şöyle şöyle mi olsun yoksa böyle böyle mi olsun diye sorular sorarım. bir gün bir arkadaşıma dedim ki. '' evlisin ve bir kız bir erkek çocuğun var. işten eve geldiğinde ya oğlunu bir erkekle seks yaparken görücen ya da kızını bir erkekle seks yaparken görücen. hangisinini görmeyi tercih ederdin dedim.(oğlan pasif )

    beni siksinler amk çocuklarıma dokunmasınlar demişti. baba yüreği işte.

    siz hangisini seçerdiniz.
  11. 11
    Dikkatsiz cinsel ilişkiyle yayılan hastalıklar konusundaki farkındalığı artırmak dışında bir şey gerektirmeyen durum.
    • "artırmak" doğru kullanış kalp ben.
    • :)
  12. 12
    (bkz: babasının paşasının çatır çutur vurdurması)
  13. 13
    hemen varımı yoğumu döküp yurt dışına göndermeyi denerim. ben her şeyden elini eteğini çekmiş dümdüz yaşarken çektiğim sıkıntıları düşününce onun hayatla bu coğrafyada karşılaşmasını istemem.
  14. 14
    bu durumun onu farklılaştırmadığını ona anlatırım. her zaman yanında olur, üzülmesine izin vermem.
  15. 15
    Oha oha oha evlat gay olur mu?
    Derhal evlatlıktan reddedilmelidir.
  16. 16
    Erkek çocuğun cinsel yönelimindeki farklılıklar ta anne karnı döneminden etkilenebilmekte olduğundan tıbbi ve Psikolojik destek almakla birlikte çocuk kabul edilmelidir.
    • bir Melek gibisin..
  17. 17
    enola gay'ın pilotu olmasından evladır,en azından katil değildir.