kayıt

deep turkish web'in gözaltına alınması

  1. 8
    serbest bırakılmışlardır.
  2. 7
    Uyuşturucu içen de , satan da dışarıda ancak bu adamların yaptığı mizah uyuşturucuya özendirmek olarak gösteriliyor. Kaldı ki bu adamlar daha önce gözaltına alınmış , uyuşturucu ile alakalı tüm videoları kaldırılmış durumdayken neden başlarına böyle bir olay geldiğini anlayamadım.

    Twitter'da şuanda serbest bırakılmaları için tweet atılıyor. Ancak anlamadığım youtube'da neden hiç ses seda yok.
  3. 6
    Sizin aldığınız nefesi sikim ibneler tepkisini verdiğim olay.
  4. 5
    bu tarz içeriklere çok dikkat edilmesi gerekir. Geçenlerde'de eşcinsel bir youtuber sırf biraz daha izleme alabilmek için erkek çocukları bir birine öpüştürüp 50 tl veriyordu. Haklı olan göz altıdır.
  5. 4
    Twitter'da da yazdım. Ülkede -aslında olmayan- mizahı ayakta tutmaya çalışan bu iki arkadaşla uğraşılması, gerçekten uyuşturucuyla mücadele eden insanların çabasına da ket vurur. Yargı kimsenin keyfi kullanabileceği bir erk değildir. Soruşturmak mı istiyorsun? Çağır Savcılığa ya da Emniyete. daha önce de almadın mı ifadelerini? daha önce de geldi bu adamlar. Şafak baskını yapmak ne? Terörist mi bu adamlar? Cidden anlamak güç.

    hayır bir de bu adamlar o ilk ifadeye çağrılmalarından sonra uyuşturucuyla alakalı tek bir video dahi çekmediler. sanırım bu müptezel samet-yılan serdar-esrarkeş menderes tiplemeleri içindir bu tantana.
  6. 3
    YouTube kanalı gözaltına alındı demek, vay amk dedirten başlık.
  7. 2
    acaba operasyona katılan polisler ne düşünüyordur. ''teröristi tecavüzcüsü torbacısı bitti şafak operasyonuyla youtuber alıyoruz evinden amına koyim'' diyorlar mıdır. ya da bu iki kardeş savcıya ''sayın savcım bizi çağırsanız gelirdik, terörist gibi şafak operasyonuyla baskın yapmanıza gerek yoktu'' demiş midir.
    ayrıca erdi kızgır'ın minibüste verdiği poz internet aleminin efsaneleri arasında yer alır. amına koyim bilgisayar kasasını adama taşıttırıyorlar. şaka gibi. baktıkça bu ne saçma iş diyerek gülüyorum.
  8. 1
    sabah saatlerinde gerçekleşen olaydır.

    www.hurriyet.com.tr/...

    twitter.com/...

    (bkz: allah kurtarsın kardeşim)