kayıt

gezi'ye katılanların başları kesilmelidir

  1. 1
    ver mehteri erkan tan'ın sarfettiği bir söz. "sarı yelek hayali kuranların sonu sarı etek olur" diyerek komboyu da yapmış. ibretlik hakikaten. siz hala "biz çiçek verip kitap okuyup yola getirecektik hükümeti, kürtler mahvetti her şeyi .s" diye ağlayın geziciler. utanma yok ki.

    www.birgun.net/...
  2. 2
    gezi olaylarından yıllar sonra gerçekleşen olayı bile gezi'ye bağlayan mehter reisin söylemi.

    ülkede gerçek anlamda bir hukuk olsa söylediği cümle yüzünden başının belaya girmesi kaçınılmaz olurdu.
    fakat bilin bakalım ne yok ^^
  3. 3
    gel artık hocaefendi özledik sözlerinin sahibi erkan tan'ın kan donduran cinsten söylemi.

    bunlar nasıl bu kadar rahat olabilir ya?
  4. 4
    (bkz: beyler susun deli konuşuyor konuş deli )
  5. 5
    Ne bekliyordunuz ki, racon kesecek halleri yok ya?!?!
    *
  6. 6
    bir tane ana muhalefet lideri vardı bir zamanlar kılıştar mıydı neydi? gezi eylemcileri kitlesinin siyasi kaymağını yemeye çalıştı lakin onu da beceremedi ya. gezi parkı büyük bir zulumle boşaltıldığı gecenin sabahı geldi o o polislerin elini sıktı. kurtla yedi, çobanla ağladı. bu belediye rant dağıtıcısı, hala işkembesini yeni dönemde rantlarla doldurabilmenin hesabını yapmak istiyorsa ki, yapıyor bunu, her şeyden önce çıksın desin ki ''hadi bakayım kellem burada hodri meydan''
    iktidar atarlıdır, zalimdir tamam kabul ediyorum. lakin insanların artık bu muhalefetin de pişkinliğini görmesi lazım.

    halkın son seçimde sandık başında can vermeyi göze aldığı bir de sahte kabadayı bir muhalif vardı. halkı zerre kadar anlamadı. halkın kurtuluş heycanı onu salako filmindeki karakter gibi ortada seçim boyunca döndürdü durdu seçim boyunca. onun da dili katillere karşı olmuş lal. parti içinde ise en kaymak rantlı belediyelerin pazarlığında hala kükrüyor diye geliyor kulağıma.