kayıt

sözcü gazetesi çalışanlarına fetö iddiası ile hapis istenmesi

  1. 1
    yürütülen soruşturma ardından sözcü gazetesi yazarları emin çölaşan venecati doğru, genel yayın yönetmeniMetin Yılmaz, internet haber koordinatörü Yücel Arı ve internet genel yayın yönetmeni Mustafa Çetin hakkında 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması talebidir.

    suçlama ile ilgili altının çizilmesi gereken ise 'FETÖ silahlı terör örgütü içindeki hiyerarşik yapıya dahil olmamakla birlikte örgüte bilerek yardım etmek'tir.
    haber detayı
  2. 2
    Tc'nin açık hava tımarhanesi olduğunu gösteren olay. Dünyanın sosyal deneyi miyiz neyiz amq... Hocaefendi diyip el öpenler hariç herkes fetöcü oldu.. Şaka gibi ama komik değil..
  3. 3
    "benim bu dünyada kazandığım bir şeref varsa o da muhterem Hoca efendinin beni dost saymasıdır" diyen birinin tanıklığı ile gerçekleşen olay.

    ilginçten de öte.
  4. 4
    Aynı senaryonun meyvesini yiye yiye doymadılar dedirten durum.
    Kriz nasıl büyükse senaryodaki çelişkilere bile bakamadan sahte gündemi yazıyorlar.
    Gerçek gündem hariç her şey var...

    Balyoz, Ergenekon, Ayışığı, Sarıkız, camide güya içki içilmesi, Kabataş iskelesinde güya saldırı, diploma ve daha niceleri...
    Biz biraz daha oyalanalım şurda, siz işinize bakın...

    Geçen gene mağdur oldum, onu da bir sonraki gerçek gündem yerine anlatırım...
  5. 5
    (bkz: sizin ananızı sikeyim bu ne)
  6. 6
    emin çölaşan nezdinde söylüyorum; hürriyet'teki köşesini senelerce recep tayyip erdoğan tarafından görevden alınan i.melih gökçek ile didişmeye ayıran, halkı aydınlatmak çabasına fetö'nün devlet içerisindeki yapılanması hakkında kurmadık cümle bırakmayan, bu ve bunun gibi muhalif söylemleri yüzünden de hürriyet gazetesi'nden kovulan bir gazeteci hakkında verilmiş karardır.

    şaşırmamak elde değil.