kayıt

Çocuğuna küçük yaşta içki içiren anne

  1. 1
    İçki içmeye bira şişesinin dibindeki leblebileri yakalamaya çalışarak başlamış gururlu bir annedir.

    İnsan gerçekten hayret ediyor
  2. 2
    kadını linç etmek gerekli mi bilmiyorum.
    şimdi, ilk başta alkol almak kötü bir şey midir? bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişir. bana göre; evet alkol almak iyi bir şey değildir, bu yüzden de alkol kullanmam. bir başka insana göre ise hayatın anlamıdır. adam birasını içmeden duramaz. şimdi eğer bu kadın kötü bir şey olduğunu düşünüyorsa zaten kendisi içmemeli. içiyorsa da çocuğunun içmesine bir şey dememeli. alkol almanın iyi bir şey olduğunu düşünüyorsa, çocuğuna iyi olduğuna inandığı bir içeceği içiriyor. bunda falso bir durum göremiyorum.
    şimdi bana gelip alkol kullanmanın yasal sınırından bahsetmeyin. aranızda hanginiz lisede içmeye başlamadı ki. veya lisede alkol alan bir çocuk normal olarak görülür iken neden 12-13 yaşındaki çocuk içerse onun yaşı küçük diyoruz? bizim alkol almak için yaş koyma yetkimiz var mı? 18 yaş sınırı konulan bir içeceğe 16 yaşındaki biri kullandığı zaman ılımlı yaklaşırken, 12 yaşında birinin kullanmasına tepki göstermek ikiyüzlülük değil mi?
    günün sonunda, twitterda anneye gösterilen tepki "bence" haksız. zaten içecekse de bir ebeveyninin yanında içmeye başlasın. oyna devam.