kayıt
başlık kilitli

kutup sözlük 2018 ödülleri yılın modu

  1. 1
    2018 yılında sözlüğe emek veren, yazarların sorunlarıyla en çok ilgilenen mod'a verilecek olan ödül.
  2. 2
    bu kategori için sadece nicklerimizi yazmak yeterli oldu, dolayısıyla en kolay kategoriydi. hepimiz elimizden geldiğince sizlerin sorunlarını gidermek, yardımcı olmak için çalışıyor ve sözlüğe emek veriyoruz. bu yıl da size soruyoruz, oyunuzu hangimize verirsiniz?

    cordelio
    dolorousedd
    komşusutokkenaçyatan
    optik baykuş
    sasakiakane
    *takemeunder
  3. 3
    bakayım. burda da yokum. aaa ama mod değilim ben. tamam tamam şimdi oldu.

    cordelio

    değiştirebiliyor muyum ? sasakiakane dicem. beni de eklemiş listeye.
  4. 4
    dolorousedd
    emeklerine bizzat şahit olduğum için onu seçtim.
  5. 5
    bana link atmayı öğreten, başlığımı taşıyan, bunun dışında entryleri ile sözlükte ilk zamanlarımda burada kalmamı sağlayan; sokakta hanımefendi, sözlükte mod, ringde tek yumrukla adam bayıltan insana gidiyor oyum. takemeunder
  6. 6
    Cordelio ve komşusutokkenaçyatan arasında gidip gelmekteyim. Kusura bakma karşıyaka'lı, ben komşusutokkenaçyatan diyorum.
  7. 7
    Bütün modlar çok iyi ve ilgili tercih yapmak zor açıkçası ancak ben her işimde ilk ona koştuğum için optik baykuş'a veriyorum oyumu. Ay bi de anne oluyomuuş yerim.^^
  8. 8
    Oyumu; çenemi, sorunlarımı ayrıca bitmek bilmeyen şikayetlerimi, hiç ‘yeter be kadın defol’ demeden dinlediği ve çözümler aradığı için cordelio’ya veriyorum.

    Ayağına nazar değmesin, başarılar efenim.
  9. 9
    Gönlümde yatan aslanı bilenler bilir yunow ama kurallar belli yazar olmayacak sadece mod seçeceğiz.
    Açıkcası sözlük yazarlar için çok zor bir seçim olacağı aşikar. Her ne kadar oyumu Dolor'dan yana kullanacak olsam da bu oyu diğer moderatör arkadaşlar da en az onun kadar hak etti. keşke hepinise 1'er oy atma hakkım olsaydı ama yapacak bir şey yok...

    dolorousedd

    tekrardan teşekkürler dolor. Umarım turnuvaların devamı gelir (:
  10. 10
    benim için bir kupon yapmadın. neyse gene de verelim oyumuzu.

    cordelio
  11. 11
    Take me alır gibi geliyor ondan cordelio beye oy veriyorum. Genel olarak modları sevmem
  12. 12
    takemeunder

    Bir oy gecesinde daha heyecanla mühür basmaya geldik. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun.
  13. 13
    ikiye indirebilmiştim ama tek oy hakkım var maalesef.
    seneye hâlâ mod olursa ve ben de buralarda olursam (ki olacağını umuyorum) kendisine vereceğim oyumu ama bu sene komşusutokkenaçyatan diyorum.
  14. 14
    dolorousedd ile cordelio arasında kaldım.

    dolorousedd'in turnuva yapmak için harcadığı emeği gördüğümde şaşırmıştım. adam maçlar yapılırken bile oyunları izleyip skor tutuyordu. ben olsam yapmazdım koca koca adamlar söylerler heralde kimin kazandığını diyerek. valla helal olsun.

    cordelio'nun aklımdan geçmesinin sebebi de sözlükte sadece bir kere bir şey sormam gerekti. o da geldiğim ilk gündü. nedendir bilmiyorum sözlüğe girdiğimde tüm nick6ları modlar açıyor gibi saçma bir sanrıya kapılmıştım da öyle mi diye sorduğumda yo hayır demişti. ben de o zaman sevgilim olan hanımın nick6nı açmıştım uyandığında yazar da olduğunu söyleyip sürpriz yapmıştım. sonra ben buradayım diye yazmadı hiç siz görmediniz tabii.

    objektif davranmam gerekirse dolorousedd ama hikayelerin objelerine bakınca neden objektif olamayacağımı anlarsınız, cordelio diyorum ben. son mutlu anılarımdan birinde adı geçti çünkü.

    oy verirken bile drama bağlayan aris diye bitireyim de duyuru kısmına ithafla hoş bir gönderme olsun mod seçimine. başarılar.
  15. 15
    (bkz: Eskiler bizi tanır yeniler örnek alır)

    Cordelio.
  16. 16
    Canım, kadınım, sevdiğim..... Komşusutokkenaçyatan varken baskasının adını yazmak haram olsa da bana...

    Kardesi kardese kırdırmak için en sevdiğim suri mod'u yazıyorum ben de. (bkz: bir ağrı kesici olarak dolorousedd) hajshs.

    Vasıflı mod Cordelio'yla çekişip mod koltuğunda yalnız başına ve sessizce ağlarken yanında bir tek ben olduğumda Malatya'ya ilişkin her hakaretinden ötürü pişman olacak...

    Oyumuz dolorousedd'e.
  17. 17
    dolorousedd emeğe saygı kuşağında bu ay.
  18. 18
    takemeunder *
  19. 19
    İlk kez bu ödülde oy kullanmak istedim ama girdileri okudukça zorlandım. Yine de kime oy vereceğimi bilerek geldiğimden herkesin emeğine sağlık diyor ve oyumu takemeunder a vermek istiyorum.

    Bana hep çok sevimli ve sıcak geliyor, öyle kalsın umarım :)
  20. 20
    oy verirken en zorlandığım kategori oldu. komşusutokkenaçyatan ve dolorouedd arasında kaldım, ikisinin de büyük emek verdiklerini düşünüyorum. fakat yediğim monica belluci trollünde hızır gibi yetişip daha fazla rezil olmamamı sağladığı için bu sene yılın modu dolorouedd. aklıma geldikçe gülüyorum, rezaletti ya.
  21. 21
    takemeunder
  22. 22
    Elbette gönlümün sultanı takemeundera oyum..
  23. 23
    girilerindeki samimiyeti, enerjisi ile çeşitli ufak tefek yardım konularındaki anlayışını en başa not ederek sasakiakane için oyumu kullanıyorum.
  24. 24
    takemeunder
  25. 25
    cordelio
    1- ali koç
    2- sen.