kayıt

karınca günlükleri

  1. 1
    bu yaz, yaklaşık 2 yıldır ciddi anlamda uğraştığım hobi olan karınca beslemeyi insanlarla paylaşabilmek ve bir arşiv oluşturmak için youtube'da açtığım kanalın ismi. izin verirseniz sözlükte de tutmak istiyorum bu günlüğü. şuradan ulaşabilirsiniz.

    bugün bir video yükledim. bir pheidole pallidula türünde kolonim var. onlara outworld, * yapmıştım, yani karıncaların özgürce dolaşabildikleri, yemlerini ve şekerli suyu buradan verdiğiniz bir alan. dışarı çıkamıyorlar tabi. neyse. daha önceden de bu koloniye isim verip * onlara bir bayrak tasarlamıştım. amaç hobiyi ve seyri daha keyifli hale getirmek. tasarladığım bayrağı yaşam alanlarına diktim. ayrıca yaşam alanlarını daha şık bir hale getirebilmek için biraz uğraştım. şuradan izleyebilirsiniz isterseniz. bence gayet güzel oldu yaşam alanı. daha da geliştirmeyi planlıyorum. fikirlere açığım.
  2. 2
    yeni bir video yüklediğim kanaldır. yükleme nedenim ise, camponotus sanctus kolonime yeni bir formikaryum yapmış olmamdı. bence güzel de oldu. İsmine "beyaz kale" dedim. şeker bişi oldu.

    şuradan izleyebilirsiniz.
  3. 3
    gece 2:41'de yapılabilecek daha mantıklı bir şey bulamadığım için videoyu izleyeceğim. kaptın yine 1 izlenmeyi hadi iyisin.
    • Hahahhs teşekkür ettim maymuş