kayıt

sözlük yazarlarının uykusuzluk sebepleri

  1. 1
    16 saat süren zorlu hastane nöbetimden yeni çıktım. hastanede o kadar çok uykum gelmişti ki, haliyle ekmek derdi uyumadım.yeni eve geldim. pijamalarımı giydim müzik dinliyorum. pisliğine değil mi arkadaş? şimdi de ben uyumuyorum. hadi bakalım.
  2. 2
    (bkz: geç yatıp erken uyanmak)

    keşke iki saat daha uyuyabilsem.
  3. 3
    (bkz: tuvalet )
    soğuk klozete oturduktan sonra uykunun açılmaması imkansız. soğuk suya değinmek bile istemiyorum. sonra yatağa yatınca da tekrar uykuya dalmak zor oluyor. benim için uykusuz her gece.
  4. 4
    uyku düzeni diye bir şeyimin olmaması. biyolojik saat diye bir şeyimin artık kalmaması. dün gece 2'de uykuya daldım. sırasıyla 3, 5, 8, 10 ve 11 de uyandım. son uyanmamdan sonra deli gibi uykum olsa da artık kalkmak lazım deyip uykusuz bir güne merhaba dedim.
  5. 5
    Kaygı.

    Her şeyi çok fazla düşünüyor oluşum. Her şey duruyor ama kafam durmuyor.
  6. 6
    (bkz: aşk ) :P
  7. 7
    Televizyon izlemeyi sevmek.

    Dün kıvanç tatlıtuğ izledim. Müthişti be.
  8. 8
    (bkz: Gartic.io)
  9. 9
    yorulmak ayrIca gun icinde 5 cay 3 turk kahvesi tuketmek. tam uyuyacagIm derken biraz saga sola bakayIm diye telefonu eline almakk xd.
    • valla ne güzel çalışan bir metabolizma işareti bu. ben on litre kahve içsem uykum kaçmaz, resmen amerikan bezine dönmüşüz.
    • ben de oyleydim normalde her gun 3'u buluyor zaten kahve ama cok cay icmiyodum. onunla birlesince uyku kacirdi heralde
    • belki de. son çay kahveyi akşam 6’dan sonra içmemeye çalılıyorum. henüz muvaffak olamadım aksnsms.
    • olmuyosa da zorlamamak lazım :d