kayıt

fazıl say'ın hakan hatipoğlu'na verdiği ayar

  1. 1
    fazıl say'ın "sosyal medyaya girdiğimiz 2006 yılından bu yana ilk kez takipçi sayımın azaldığını görüyorum" yazdığı gönderisine,
    "bende de kandil mesajı veya bayram tebriki yazınca oluyor aynısı... şaka gibi" yorumunda bulunan survivor hakan'a verdiği "siz ne işle uğraşıyordunuz?" yanıtı ile gündeme gelmiştir. bkz

    yazdığı yorum silen hakan hatipoğlu daha sonra şöyle bir açıklamada bulunmuş;

    "İlk olarak bu cümle ile sosyal medyada ben de insanların din, siyaset, spor gibi konularda ne kadar kolay linç edildiğini belirtmek istedim, buna açıklık getireyim. Fazıl Bey'in bu soruyu normalce sorduğunu düşünsem, (-ki düşünmüyorum) 'O zaman beni 2 yıldır takip eden biri neden bunu soruyor ki?' derim. En azından 2 yılda hakkımda bir bilgi sahibi olmuştur. Maksadı bana laf atmak ya da iğnelemek ise bir reality show'a katıldık diye okuduğumuz okullar, iş hayatımız, sonrasında televizyonda yaptığımız onlarca iş böyle bir anda bir cümle ile hafife alınmasın. Size bu yaz yaşadığımız bir olayı anlatayım; yazın Alaçatı'da kaldığımız otel sahibi, sevdiğimiz bir ablam, aile dostum, telefonunu hazırlayıp yarım saat çekindikten sonra bir kafede yan masasında oturan ve hayranı olduğu Fazıl Say'a yaklaşıp 'Pardon, bir fotoğraf çekilebilir miyiz?' diyor. Cevap, 'Şuan olmaz maalesef' deyip yüzüne bile bakmıyor. Bunu neden anlattım; belki dünyaca tanınan bir sanatçı değilim ama en azından insanım. Beni dışarıda, çevremde, sokakta tanıyan tanır, bilen bilir. Bu dünyaya güzellik saçmak için illa sanatçı olmak gerekmiyor. Geçmiş kandiliniz kutlu olsun."
  2. 2
    hakan tepkisini güzelce dile getirirken size bir şey anlatayım diye devam ederek boş bir açıklama ortaya çıkarmış. anlattığı olay sonrası yazıklar olsun fazıl say, kral sensin hatip hakan mı dememizi bekledi?
  3. 3
    Zavallı hakan'ı kudurtmuştur.
  4. 4
    45 lik ev hanımı teyzeler şu an fazıl say kim acaba diye düşünüyordur.
  5. 5
    Düşük ayar olmuştur. Olay bir durum belirtmekten ziyade kişisel diyaloglu defansa yönelmiş. Oysa genel ifadelerle sıkıntılı olan hal belirtilip, ilk cümlede bırakılabilirdi. İnsanlar neden aklama girişiminde silgi kullanmak yerine kara kalem çalışması yapar, anlamıyorum.
  6. 6
    hakan hatipoğlu kimdir, nedir bilmem.
    ama olaya şöyle bir göz gezdirince "bu mu ayar" demeden edemiyorum.

    olum mal mısınız herif "siz ne işle uğraşıyordunuz?" diyerek, bu hakan denen arkadaşı zannediyorum biraz eziklemiş.
    eee yani?
    ayar mı bu?
    aynı şey gibisiniz; hani lisede orta okulda arkadaşları tartışırken ortalığı karıştırmak için "abbbaooouuvvv ne laf soktu be", "bu lafın altında kalacağına gel benim altımda kal" vs. tarzında mallık yapanlar var ya hah işte onlar gibi.
  7. 7
    ne olacak şimdi? 2 hafta boyunca da karşımızdaki insana '' siz ne işle meşgulsünüz?'' yazıp gülecek miyiz?
    hayatında hiç 'ayar vermek nedir' bilmemiş insanlar gibi, hiç ayara gelmemişler gibi elin adamlarını mı yücelteceğiz? tamam fazıl bey belki hak ediyordur. bu hayatta en sevmediğim şey; haber yapmış olmak için haber yapan, haber ajansı çalışanlarının ekmeğine yağ sürmek. Ki biz çok severiz. aa kel şef bugün bağııryor. hahahah fazıl say, hakan hatipoğlu'nu saat gibi kurdu sdkfjsdfj bu mu yani? götümüzde ayı bağırıyor ve gerçekten hiç önemli olmayan ne varsa onunla uğraşıyoruz. Tebrikler, bize...
  8. 8
    Fazıl Bey'i tebrik ediyor Selim yavşağının bu durumuna acıyorum.
  9. 9
    ayarcIk'tIr.

    yani hakan hatipoglunu savunacagIm aklIma gelmezdi ama 2 piyano calIyor diye kendini ustun goren fazIl say'I bu konuda haksIz buluyorum.
  10. 10
    hadiseye göz gezirdim, fazıl say'ın saçma reaksiyonundan daha saçma bir hakan hatipoğlu açıklaması okudum. hakan hatipoğlu'nu da tanımam etmem. fazıl say dinleyeni de değilim.

    ötesi berisi yok hadisenin...
  11. 11
    gereksiz gördüğüm ayar. fazaıl say'ın cevap gereksiz, hakan hatipoğlu'nun açıklamasındaki anısı gereksiz.
    hakan hatipoğlu'nun gündemde nasıl bulunduğu malum. bu sebeple bu işten nasıl ekmek yerim mantığı ile hareket edecektir ama fazıl say'a daha çok yakıştıramadım yaptığını.
  12. 12
    (bkz: ayar sanmış)
  13. 13
    offf yiyin birbirinizi ete para vermeyin olayı.
  14. 14
    ne ayarı arkadaş ben göremedim ayar falan. 14 yaşındaki ergen kardeşim bana daha iyi laf sokuyor...
  15. 15
    ehehehehheh çok komik ya.