kayıt

ateist oldum kültür seviyem arttı insanı

  1. 1
    ortodoks museviliği benimsemiş adama bakıyorum çalışkan ,bir de bizdeki ateistlere bakıyorum tembel(kendim de deistim) ...bu işin sırrı inançta filan değil,işin sırrı merakta,istekte.
  2. 2
    kültür ile çalışkan olmanın ayrı 2 kulvar olduğuna inanıyorum. babam 16 sene haftada 6 gün, günde 16 saat çalıştı. ondan daha çalışkan bir insan ömrümde görmedim. fakat babamın o kadar da kültürlü bir insan olduğunu düşünmüyorum.
    başlığa dönecek olursak ateist oldum kültür seviyem arttı insanından çok, kültür seviyem arttı ateist oldum insanıdır bu. ister çalışkan ister cahil olsun. istediğine inansın veya bir şeye inanmasın babacım bize ne? unutmadan elhamdülillah müslüman biri olarak yazdım bunları.
  3. 3
    Haklı insandır. Herhangi bir inançtan ateistliğe geçmek çok az da olsa bir şeyler öğrenmeyi gerektirir. Bu da insanın hiç olmazsa kültürünü arttırır. Ağlayabilrisiniz.
  4. 4
    Hebennekadır.
  5. 5
    Komik insandır, kendisine gülerim.

    Din ve kültür farklı kulvarlardadır. İnançlı olup kültürlü olmak veya inançsız olup kör cahil olmak da mümkündür. Lütfen saçmalamayın hshdjd.
  6. 6
    Solcu kızlar bana hemen versin insanıdır.
  7. 7
    Açıkçası inancı olan kimselerin sınırlı düşünebildiklerini düşünüyorum. Yani kendi ellerinde olan bir şey değil, inancı öyle olmasını söylüyor. İstediği kadar esnek düşünebildiğini iddia etsin,varacağı sonuç çoktan belirli iken hiçbir önemi olmaz. Sadece kısa yolu uzatmış olur, gösteriş için elbette. Tabii yazarın bahsettiği insan tipini anladım. Ama bunu da söylemek istedim.