kayıt

Güven yalçın

  1. 1
    Beşiktaş'ın Bayer Leverkusen altyapısından yetişen, 99 doğumlu forveti.11 Kasım 2018 Beşiktaş Sivasspor maçında ilk golünü de atmış.Maçı izleyemedim fakat özetten gördüğüm kadarıyla Beşiktaş iyi bir yatırım yapmış.
  2. 2
    doğru yere gitti, iyi bir ortaya güzel yükseldi, kötü yere vurdu. fakat orta iyi gelince, top da kafasına iyi oturunca, kalecinin yakın mesafeden fazla şansı kalmadı. üst düzey kaleciler ve savunmalar yemez bu golü, altını çizelim. bir kaleci o yapılan ortaya çıkar ve güven vurmadan topu alır. iyi bir savunma da güven'i o kadar yalnız bırakmaz. birden fazla hatanın meyvesini topladı.

    bunları söylüyorum, zira huyumuzdur; tek maçta wonderkid ilan ederiz. daha var bu çocuğa...

    dip not: benim attığı golden çok dikkatimi çeken, hareketli topu sol çatala göndermesi oldu. az farkla auta çıktı ama o yaştaki bir çocuktan hiç beklemediğim bir şuttu. attığı gol özgüvenini yükseltir, bu cebimizde kalsın. fakat yeteneğini göstermek istiyorsa, bu gibi atraksiyonlara daha da girişmesinde fayda var.
  3. 3
    19 yaşında ilk sezonda 2. hat-trickini az önce yapmış futbolcudur. allah nazarlardan saklasın. bu amkmun yönetimi dorukhan ve güven'i ne yapıp edip satar sonra da paraları iç eder orası ayrı. neyse milli takımımız için yeni bir forvet çıkartmış olduk en azından...
  4. 4
    Halısahada oynatmam. BÖyle forvet mi olur?
  5. 5
    bu sezon süper ligde 22 maça çıkmış ve 8 gol kaydetmiştir. 20 yaşında bir santrafor için iyi bir istatistik. umarım önümüzdeki sezon da güzel işler yapar.
  6. 6
    twitter.com/...

    muazzam bir klip olmuş. umarım bu sezon daha fazla gol atar
  7. 7
    beşiktaş'ın ikinci değil, üçüncü santraforudur.

    kendisi adına uyarılarım vardı.

    vakt-i evvelinde alvaro negredo'nun beşiktaş hücum hattı için doğru isim olduğunu, bu ismin burak yılmaz ile rotasyonlandığı takdirde takımın gol sorununun ortadan kalkacağını da hemen hemen her ortamda dile getirmişliğim var. bu noktada güven yalçın'dan ise bu ikilinin arkasında görev bekleyecek, ziraat türkiye kupası'ndaki alt seviye rakiplerle yapılacak maçlarda görev verilebilecek isim olması gerektiğinden bahsetmiştim.

    koskoca beşiktaş jimnastik kulübü'nün geldiği noktaya bak!

    leverkusen altyapısından yetişmiş, beşiktaş'a transfer olmadan evvel bir kez dahi resmi maça çıkmamış 19 yaşındaki çocuktan medet umuyor, kendimizi rezil ettiğimiz yetmezmiş gibi, bu çocuğun geleceğinin de içine ediyoruz.

    fikret orman yönetimine teşekkürleri bir borç biliyorum elbette...
  8. 8
    poposuyla tanınan bir sima. yediği çalımla bir gol ne kadar güzelleştirilebilir ise o kadar güzelleştirmiş.

    twitter.com/...
  9. 9
    beşiktaş'ın 21 yaşındaki genç forveti.

    twitter.com/...

    bildiğin 31-32 lan bu...
  10. 10
    Son antrenmana belli ki Sedat ağçay cosplayi ile çıkan top tepici. Baya başarılı olmuş hatta belki fazla başarılı.
  11. 11
    kendini yetiştirirse gelecekte kendini üst lige atmak isteyen tff 3. lig takımlarının aranan golcüsü olabilir.
  12. 12
    rezil bir maç çıkarttı, hatta orta sahada gole sebep olabilecek bir yaptı ama son dakika golünü attığı için artistlik yapma hakkını kendinde gördü. tabii herif biliyor buradaki ortamı. tabela endeksli bir seyirci var. yaptığı anlaşılır.
  13. 13
    bu çöp kardeşimiz, bu bomboş kardeşimiz kariyer maçını oynamıştı ulan. torunlarına anlatacağı bir maçtı. bu maçta oyundan alınması hangi vicdana sığar ey sergen yalçın?
  14. 14
    6 milyon euro satın alma opsiyonu ile lecce'ye kiralanan götlü göbekli oyuncu.
  15. 15
    iki husus var.

    birincisi, güven yalçın derken, leverkusen özkaynak düzeninde kai havertz ile birlikte yetişen bir afacandan bahsediyoruz.

    ikincisi ise galatasaray a takımında oğulcan çağlayan ilk onbirde oynarken biz güven yalçın'ı forvet rotasyonunda üçüncü alternatif olarak bulunduruyoruz.

    atıyorum, biz bu afacanı x ya da y isimli futbolcu karşılığında takasta kullanıp herhangi bir anadolu takımına bonservisiyle gönderseydik, bir sonraki transfer sezonunda tıpkı irfan can kahceci örneğinde olduğu gibi galatasaray ve fenerbahçe'nin bu afacanı transfer etmek için kıyasıya rekabetini izleyecektik.

    türk forvetlerin golcü kimliğini kazanması uzun sürüyor. burak yılmaz ve cenk tosun'un geçmişlerine bakalım. öyle bir lautaro, andre silva, gabriel jesus falan beklemeyelim bizim forvetlerden... pek çoğu bundesliga menşeili ve oradaki alman futbolcularda da kendini kanıtlamış ilk onbir oyuncusu gence sık rastlanmıyor.

    o nedenle lecce tecrübesinin güven'e çok şey katacağını düşünüyorum. beklenen patlamayı yaparsa başarı diler, paramıza bakarız. yok olmazsa da tıpkı larin gibi geri döner ve kendisine kattığı italya tecrübesinden faydalanmaya bakarız.

    sevindim vesselam...