kayıt

yağmur kitap kahve üçlüsü

  1. 1
    bu üçlü fantezideki insanlar kitabı okuyorlar mı hiç bir fikrim yok ama okuyorlarsa bile, hiç kitap okumamış insanlar daha değerlidir gözümde. insan insanı özüyle tanımalı. insanlara sabah akşam biçim satmak nasıl çıldırmış bir dünyanın tortusudur?
  2. 2
    (bkz: tumblr boy)
    (bkz: tumblr girl)
  3. 3
    (bkz: instagrama giriş yapabilme şartı)
  4. 4
    Diğer hava olaylarında nasıl okunuyorsa yağmur yağarken de pekala okunabiliyor.ayrıca bu güzel bir şey ve sosyal medyaya malzeme olması güzelliğini zedelemiyor.ben keyif almaktayım. Canım isterse fotoğrafını da çekebilirim. Sonuçta, yağmurun yağması veya kitabın fotoğrafının çekilmesi algımı kapatmıyor. (:
  5. 5
    (bkz: yaşlı insanlar sosyal medya ve vesikalık fotoğraf ) bunun torunudur.
  6. 6
    geldi yine.

    tam zamanIdIr efendim su an. yapIn. kahvesiz olanInI ben de yapIcam birazdan.
  7. 7
    fotoğraf çekmek için yan yana getirilmiş nesneler bütünü.*
    popülizm ve sosyal medyada kabul edilme isteği.
    like manyaklığı.
    belasınız. istemsiz yükseliyorum.
  8. 8
    Kendi kendinize yapınca da güzel olandır.

    O pıtır pıtır yağmur sesinin tınısıyla okuduğunuz şeyin büyüsü birleşince.. E bir de kahve kokusu. Ayrı bir muazzamlık katar.

    Ama bunu afişe etmeye gereksinim duymak bana garip geliyor. Bir şeyleri "bakın, görün ben de yapıyorum" demek kendini ona buna kanıtlamaya çalışmak benim için manasız davranışlar kategorisinde.
  9. 9
    yağmuru hiç karıştırmayacağım bakın, kahve mi kitabı okuyor yoksa kitap mı kahveyi içiyor?* yani 3'lüyse durum bu. 4'lüyse bilemeyeceğim.*

    kitap okumayan tayfanın pek sevdiği edebiyat.
  10. 10
    tumblr ergenlerinin olmazsa olmazı.
  11. 11
    Klişe. Bazı iyi olaylardan soğutmayın efenim. Şovunu yapanlara biraz negatif hisler oluşuyor. Yapılıyorsa da kaliteli yapılsın hem.
  12. 12
    Bomboş romantizm.
  13. 13
    dünyanın en güzel üçlüsü.

    bu tam olarak modern köylülüktür ve bende affı olmayan on kusurlu hareketten biridir. kahve ve kitabın yerleri apayarı iken yağmurun tüm bu hadiselerden haberi dahi yoktur. ha yağmurda ne yapılır dersen, bence güzel uyunuyor.

    ve kız istenirken, bıyıklı teyzeler dedikodu kazanında tek kale maç yaparken içilen bir şeyin sahiden romantizm yaratabileceğini mi sanıyorsunuz? ama ben bu üçlüde her şekilde en çok yağmura üzülürüm. olaylardan hiç haberi yok. müdahil bile değil aslında lan. kendince yağıyor bi köşede. hatta bu işlere karışacağını bilse yağmazdı. tercih ona kalsa yağmazdı kesin.
  14. 14
    güzel düşürme taktiğidir bizim için.
    'ya yağmur yağıyor ben de napayım işte pencerede battaniyeye sarıldım yağmur sesi eşliğinde kitap okuyorum. yaaa sen de mi sıkıldın yağmurda yürüyelim o zaman biraz sonra bana geçer kahve içeriz ne dersin?'