kayıt

ahbap

  1. 1
    kendisiyle yakın ilşki kurulup,sevilen,sayılan kimse
  2. 2
    (bkz: Dost)
  3. 3
    haluk levent liderliğinde ''parti kur oy verelim dediniz hadi bakalım! '' mottosuyla kurulan sanal siyasi parti. açılımı anadolu halk ve barış partisi.

    ilk icraatleri;
    *aylık 3 olan burslu öğrenciyi 5 e çıkarmak,
    *her ay sevgilisinden ayrılan bir genç adına şarkı yazma sözü (En azından "lan sevgilimden ayrıldım ama şarkım oldu" diyerek moral kazansın diye),
    *Sınavı geçtiği halde öğretmen tarafından kasten sınıfta bırakılan öğrencilerin hakkını korumak olarak açıklanmış.

    ayrıca Arkadaşları tarafından hor görülen varsa Haluk Levent onu Boğaz'da yatıyla gezdirip fotoları medyada paylaşacakmış. (yemin ederim bu adam bunu yapar * )

    resmi twitter adresi

    diğer detaylar için haluk levent'in twitter adresine bakabilirsiniz.
  4. 4
    çok güzel işler yapıyorlar.

    twitter.com/...
  5. 5
    İçlerinden biri olmayı seçtiğim oluşum. İzmir ayağında ben de varım evet. Ve gerçekten kendi içlerinde güzel işler peşindeler? Bunun daha iyisi nasıl oluru sorarak ilerlemeyi tercih ediyorlar.

    Az önce bir proje grubu oluşturuldu bu zamana kadar bir şekilde yardım edilmiş ailelerin okula giden çocuklarına kırtasiye malzemesi yardımı için. Çocuklara verilen liste toplu halde ihtiyaç listesi olarak yayınlanması ile toplanması bir oldu. İş bölümü içerisinde bunları ben hallederim, şunları ben hallederim şeklinde ve anında liste tamamlandı. Ağzım açık kalakaldı. Hani bir işin ucundan ben de tutarım şeklinde açılan etkinlik gruba katılmıştım ama cidden anında halledildi.

    Çok güzeller çok. Çok mutluyum çok.