kayıt

bir kadını unutmanın en iyi yolu

  1. 1
    ben kendime kıyafet almayı bilmem demiyim de, mağazalardan nefret ederim. nedense bana mağazalar kaos içindeki korku filmi platoları gibi bir his verir.

    dondan pijamaya, takım elbiseye, ayakabıya ihtiyaçlarım oluyor her fani gibi benimde. şimdi unutmak zorunda olduğum güzel kadınla tanışmadan evvel girerdim yolumun üstü bir avm'ye ilk gördüğüm üzerime uyan şeyi alır parasına puluna biçimine bakmaz alır çıkardım.

    bu uzun yıllar hayatıma dokunup bana hiç hak etmediğim bir mutluluğun krallığını veren güzel beni değiştirdi bu konuda. nerede indirim var, nerenin outleti iyi (outlet nedir ondan öğrendim yanlış yazdıysam bağışlayın) hepsini bilirdi. hangi kıyafetlere ihtiyacım var, kaç tane çorabım kalmış, hangi hırka ne kadar idare eder beni hepsini bilirdi. bir kıyafet lazım olduğu zaman bana mağazaya götürmek için 2 gün önceden güzel güzel konuşmaya başlardı benimle kulak asmazdım. sonra tehtid etmeye başlardı, tırsardım.

    çok uzun yıllarımız geçti bu akrep gömecine bal işleyen erciyesin gül tenlisi unutmak zorunda olduğum kadınla. şimdi sabahları dolabımı açtığımda hangi gömleği nereden aldık, almaya giderken nelerden bahsettik, hava nasıldı, yolda nelere güldük vesaire hepsi tek tek harf harf aklımda. hadi unut bakayım ömür yeterse.
  2. 2
    daha başımdan çok yeni geçen bir olayı anlatmak istiyorum.
    ayrıldıktan uzun zaman sonra buluşacaktık. ona birkaç soru soracaktım. nasıl unuttun nasıl, bunu nasıl başarıyorsun falan. baya baya konuştuk anlaştık buluşacağız. kalktım tuzladan üsküdara gittim. buluşacağımız kafeye gittim ve beklemeye başladım. bi yarım saat geçti hala gelmedi. bende doğal olarak mesaj attım. aldığım cevap ' marmarayın oraya gelsene orda bi yerlerde otururuz' oldu. kalktım marmarayın oraya gittim. tekrar mesaj attım hangi çıkışa diye. aldığım cevap rüya çıkışı. bir an durdum düşündüm yok ya dedim yapmaz böyle bir şey. nasıl yani dedim ve aldığım cevap biz anca rüyanda buluşuruz oldu. o an yok mu beni siken diye bağırmak istedim. gururun ayaklar altına alınması, rezil olma duygusu falan hepsini bir arada yaşadım ve öbürsü gün tertemizdim. baya baya unuttum.
    o an anladım ki unutmak için kötü olacaksın, gamsız olacaksın. şu an kuşlar gibiyim. bugüne kadar çektiğim çile trip falan düpedüz mallıkmış.
  3. 3
    barney stinson amcamızın bir kuralını hatırlatmak isterim;

    new is always better .
  4. 4
    kadınları çok sevin manyak mısınız ne unutması.
  5. 5
    Başka bir kadın.
  6. 6
    Hiç tanımamış olmak. Tanışmak başka şey tanımak başka şey...
    Bir diğer seçenek için lütfen tıklayınız; (bkz: Alzheimer)
  7. 7
    baska ugraslar ya da baska kadInlar bulmak. tavsiyem ilkidir.
  8. 8
    onu sevmemiş olmaktan geçer aksi halde unutulmaz yokluğuna alışırsın..
  9. 9
    (bkz: eski sevgiliyi unutmak) - #1548284
  10. 10
    Başka kadın. Net.
  11. 11
    mümkünse bana da öğretin, zira kendimi unutmak istiyorum
  12. 12
    Polis köpeği yöntemi yahut bir başka adıyla k9 metodu.

    Şöyle ki, herhangi bir eşyasını koklamak suretiyle kendinizi okşayın. Ejekülasyon sonrası hanım kızımızı tamamen unutmuş olacaksınız.