kayıt

los cronocrimenes

  1. 1
    çok başarılı bir ispanyol filmidir. sıradan yaşantısı, güzel bir karısı olan bir beyfendinin tesadüfler sonucu zaman yolculuğu kısır döngüsüne girmesi mevzuularından oluşur. ''ormanda veya evde yalnız olduğunuz için korkmazssınız, belki de yalnız olmadığınız için korkarsınız'' deyimini aklımdan defalarca geçirten filmdir. belki yönetmenin bile öyle bir amacı yoktur ama bu filmi kendi uydurduğum bir sinema türüne oturtmak isterim. ''sosyal bilimkurgu'' film dram desen dram değildir, bilimkurgu desen bilimkurgu değildir. sade bir bilimkurgu üzerinden insan hayatındaki en acı verici kısır döngüleri seyircinin yüzüne bir tokat gibi çarpmaktadır.
  2. 2
    çok güzel bir 2007 yapımı ispanyol bilim kurgu filmi. filmin adını sürekli unutup filmdeki karakterin adı olan hector filmi diye düşünüyorum. abim, eşi ve ben izlerken anlamak için kağıda zaman çizelgesi çıkarıp bazen de filmi durdurup analiz ettik. bu yüzden izlerken en çok eğlendiğim filmlerden biri.
  3. 3
    çok güzel bir film. önce absürt komedi tarzı bi korku* gerilim sandım. başında çok güldüm * sonrasında nedensiz ve ne olduğunu başta anlamadığınız garip zamansızlık ortaya çıkınca hııı'layarak izlemeye daldım.

    -- spoiler için tıkla --


    tabii zamanda sıkışmakta da kader varmış gibi bi döngü işte.


    -- spoiler --


    insanın başına ne gelirse ya meraktan ya da meraktan diyerek. izlenmesi keyifli filmlere eklensin.