kayıt

en güzel terapi yöntemi

  1. 12
    (bkz: yakın arkadaşla dertleşmek)

    Ayrıca arpici ve zaphod beeblebrox girdileri okumak.

    Arpici ufkumu açıp görüşümü berraklaştırırken zafud 0 katkı sağlıyor ama alışkanlık.
  2. 13
    yapayalnız kalmaktır. kişi tek kalıp kendisiyle konuştukça her sorunu çözebilir.
  3. 14
    (bkz: yağan yağmuru izlemek)

    Apartman olarak toplu terepi yöntemimiz. Ne zaman şiddetli yağmur başlasa herkes balkona koşuyor, ilk kez yağmur görmüş gibi.
    Fakir terapisi herhalde.
  4. 15
    yola çıkmak.
    çok şeyi değiştiriyor. siz değişmiyorsunuz belki ama her şeye baktığınız yer değişyor, yeni yerler yeni insanlar görüyorsunuz.
    bazen yabancı ağaçların altında uzanmak bazen o ağaçla konuşmak bazen de bir yabancıyla konuşmak yeni bir insan tanımak iyi geliyor.
  5. 16
    Kulaklıkla yağmur eşliğinde yürümek. Ama öyle hafif çiseleyen romantizm kokulu iğrenç bir yağmur değil. Hayvan gibi yağıp paçalarını dahi aşağı çekecek kadar ıslatacak bir yağmurdan bahsediyorum. Normalde iki adım tempolu gitsen öndekiyle çarpışacağın yürüyüş alanları böyle günlerde bommboş oluyor ya. Çok zevkli aktivite. Ağla boşalt ne varsa içinde ne duyan ne gören var..
  6. 17
    (bkz: kek çırpmak)

    Çırpma esnasında kafam dağılıyor. Ya da bana öyle geliyor. Sonrasında kek yeterince kabaracak mı, hafif düşecek mi düşünceleri arasında gündem değişiyor.* bonus olarak eve çok güzel bir koku dağılıyor ve bu koku bile insanın iyi hissetmesine neden olabiliyor. Finali de bir dilim kek ve kahve ile yapınca hayat daha yaşanır bir hâl alıyor.*

    (bkz: mübalağa sanatı nedir nasıl yapılır)
  7. 18
    dibi tutmuş tencereyi tellemek.

    ne hissettirdiğini ifade edemem ama çok iyi geldi.