kayıt

bir maaşını devletine bağışla

  1. 1
    ben çok vatansever bir insanım. sadece bir ay değil, 20 yıllık çalışma hayatımda her ay bir maaşımdan fazlasını devlet'e bağışlıyorum zaten. bordorumu elime alıyorum ki, benden habersiz neler neler bağışlamışım. sağlık sigortası matrahımın yarısını özel bir sigorta şirketine yatırsam her ay kıçımın kılının rengi değişsse bana helikopter kaldırır. diğer hususlara hiç girmiyorum bile.

    şu geyikten de gına geldi artık; ''sen bu devletin ekmeğini yiyorsun'' yok öyle bir şey yahuu. her akşam bimden ekmeği 1 liraya alıyorum ben. zaten benzin pompasını arabamın yakıt hanesine mi sokuyorlar ya da nereye sokuyorlar belli değil artık. kullandığım elektiriğin, kullanmadığım dörtte üçünün parasını ödüyorum. canım kötü çikolata çekse haftada bir lüks tüketime giriyor. bu giren çıkanlardan kanayan taraflarımı silecek olsam, tuvalet kağıdı da zamlandı artık ona da güç yetmiyor. peki şimdi kim benim ekmeğimi yiyor?

    daha ne yapayım devlet baba? çıplak da uzanayım mı her ay istiyorsan?
  2. 2
    Yooo. devlet bana karşılığı olmadan değil para bir iğne bağışlamıyorken hayvanlar gibi çalışıp ihtiyaçlarımı bile tam karşılayamadığım maaşımı neden bağışlayayım ki neden yani?????
  3. 3
    Hangi devlet? :d
  4. 4
    Meclisteki herkes bu etkinliğe katılırsa tabiki yaparım
  5. 5
    aga sıradan maaşlı çalışan bir vatandaş olarak yıllık olarak devlete ödediğim tutar 16.885,32TL daha ne kadar vermem gerekiyor(!)
  6. 6
    bunu çift ya da üç maaş alanlar (genelde milletvekilleri ve özellikle o baştaki) ülke kalkınmaya geçer. sarayın ışıklarını da bir ay boyunca kapatalım bakalım. güzel olursa devam edersiniz kapatmaya?
  7. 7
    (bkz: nah)