kayıt

Memosh usta

  1. 34
    gerçi birazdan ekşi'den çalıntı başlık bombardımanıyla bu başlık baya altlara düşecek fakat yine de yazayım. bu giri kutup sözlükteki son girimdir.
    yahut sansürcü sözlük yönetimi giriyi siler. canları sağolsun. lakin o kadar sığ başlığı seçmeyi nasıl becerebiliyorsunuz hayret ediyorum. başlıkların altında da sayısız nefret söylemi içeren giriler de giriler.

    nefret söylemi dolu korkunç tanımlar son yıllarda bütün sözlüklerin sorunu. hatta bunun altında yatan faşizm bütün memleketi yakıp kavurmakta. bunun karşıtı farklı bir dilden yazdığım yazıların silindiğini görünce şaşkınlığım göz yaşı oldu içime içime aktı.
    sözlük yöneticilerini uyarmak isterim. bu histeri dolu zamanlar geçecektir. o zamanlar nasıl yüzümüze bakabileceksiniz? zira siz de o histerinin odun taşıyıcılarısınız.
  2. 35
    merhaba arkadaşlar hoş bulduk. iki yıldır değişik sözlüklerde yazıyorum. çoğundaki kalitesizlikten sıkıldım da geldim. gün içinde arşivimi buraya taşıyacağım. sol frame bugün akacak :)
  3. 36
    Aynı sözlükte yazıyor olmaktan dolayı mutlu olduğum yazardır kendileri.

    Dünya görüşümüzün ve dünyaya bakış açımızın pek uyuştuğunu söyleyemem okuduğum kadarıyla. Ancak kimi durumları açıklaması, dili kullanımı, üslubu ve birikimi kendisini "kaliteli" yapan detaylardan. Hep paylaştığı şiirleri görürdüm sol framede, çok daha 'daha'sı varmış.

    Tüm girdilerini okumayı düşünüyorum. 5'te 1'ini okudum şimdilik. Kendisiyle benzer hissi paylaşıyorum sanırım, uzun girdi yazmaktan ve bu uzun girdiklerinin okunmamasına dem vurmuş. Lütfen o güzel girdilerini kısaltmasın. İstese de pek beceremez gerçi, insanın anlatacak şeyi olunca paragraflar epey çetin sınırlar koyuyor önüne. Yine de dilediğince yazsın. Birilerinin okuduğundan, olmadı birilerinin bir gün mutlaka okuyacağından emin olsun. İhtiyacımız var efendim. Bu günlerde böyle aklı başında insanların sağduyulu tavırlarına, sözlükte de böyle yazarların kaliteli girdilerine ihtiyacımız var.

    Daim olsun.
  4. 37
    Düşüncelerimiz tam anlamıyla uyuşmasa da entrylerini okumayı seviyorum. Kendine has hoş bir üslubu var.
    Ayrıca esprili dilde yazdığı entrylerini okurken de çok eğleniyorum. Keşke daha çok yazsa.

    İyi ki gelmiş sözlüğe, daim olsun...

  5. 38
    Bu adam bir tartışma sırasında peki dedi, peki deme erdemine sahip birisi... Helal olsun gardaşım, güzel yazıyon.
  6. 39
    Feminist kızlar eklesin iksde .d
  7. 40
    uzun süre sonra online listesinde adını gördüğüm gündem entrylerini özlediğim yazar.
  8. 41
    İnstela sözlük yönetiminin bana yaptığı şerefsizlikten sonra burayı abad etmek için döndüm arkadaşlar.

    Buranın yönetimi, tamamen yasal çerçevede yazdığım girileri sansürlerse yine giderim. Hitler'e sövdüm falan diye girilerimi silecekseniz şimdiden bileyim sayın yönetim. Sonradan papaz olmayalım.
  9. 42
    hoş gelmiş 6. nesi yeni yazarımız. daim olsun...
  10. 43
    hoş gelmiş 6. nesil yazar. hoş entrylerini sık sık okutacak kadar burada olmasını umuyorum.
  11. 44
    Hoş gelmiş. Gidişi olmasın.
  12. 45
    (bkz: adamın amına koyan yazarlar)

    içtiğim sigaraların faturasını adresine yollayacağım.

    daim olasın.
  13. 46
    çiğköfteci olabilir.
  14. 47
    kalemi kuvvetli. tüketmeyesin.
  15. 48
    Adını "Memati: usta!" Şeklinde okuma eğilimimin olduğu bir yazar. Kimseyi özellikle takip etmediğim bu sözlükte dikkatimi çeken bir isim, makul metinler yazarı. Kafama yatan didaktik&satirik bir tarzı var, kuvvetle muhtemel sözlükçülük ötesinde bir kariyere sahip. İzmir kitap fuarında Dostoyevski'nin annesi hakkında konuşmak dileğiyle
    • psikoloji de okumadım bu arada. güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. dostoveyski'nin anasını çekiştirdikten sonra özel spacial memosh dürümlerimden bile yaparım sana :) aç karnına dedikodu çekilmez.
    • Ahahahah dürüm için sabırsızlanıyorum
  16. 49
    Benim için şu sözlükteki en kaliteli yazarlardan birisidir. İnançlarımız tamamen zıt olsa da, bazı siyasi görüşlerine katılmasam da kendisine çok büyük bir saygı duymaktayım. Mizahı ve üslûbu da çok güzeldir. Daim olsun, her zaman yazsın.
  17. 50
    Çok kafa açıyorsun be çocuk, iyi ol HD a.e.o