kayıt

F1 2018 amerika gp

  1. 8
    evet belki de sezonun en keyifli yarışı (bence azerbaycan daha güzeldi) oldu.
    raikkonen startta geçti, sonra mercedes akıl oyunu yaptı ama lastikler onlara ihanet edince 2. pit-stop yapmak zorunda kaldılar. verstappen yine yarışa sondan gelerek ortak oldu. bu ilk 3 takım için sorun değil gibi gözüküyor ama yapması kesinlikle kolay değil. her ortamda söylüyorum bu çocuğu sevmiyorum ama formunda olursa balık ayıklar gibi geçiyor rakiplerini.
    bottas yancılığını yine elinden geldiğince yaptı ama olmadı. yine de mercedes çok üzgün ayrılmaz buradan. sonraki yarışlarda mercedes cephesinden dnf görmezsek güle oynaya şampiyon olurlar, aceleleri yok. yine de günün sonunda şampiyonluk şansının ferrari için devam ediyor olması iyi tabi.
    meksika'da görüşmek üzere. güzel yarışlar göreceğiz. inanın çocuklar!
  2. 7
    Uçan hollandalı'nin ingilizlerin hızlı çocuğuna yolu kapatması ile şampiyonayi meksika'ya tasidigi yarış olmustur. Ama fark çok fazla hamilton öyle ya da böyle en iyi benim mesajını verdi.
  3. 6
    verstappen kardeşimin hamilton'a izin vermeyerek gaspet ferrari'ye zafer kazandırdığı yarış.

    Çok keyif aldım.
  4. 5
    (bkz: yalnız ne maç oluyor yalçın)
    • Hamilton ağlıyor hajum.
    • Ajajaj güzel gitti ama pazara
    • Qjdjddj uzun zamandır boyle keyifli yarış olmuyordu valla bro. Umarım meksika'da kartel piste iner sjdjfkv
  5. 4
    Nargilemle son 10 turuna yetiştigim yarış.

    Saldir verstappen.
  6. 3
    21.10'da start verilecek yarış. hadi hamilton şu sezonu bitir de gidelim evimize. sünepe vettel ve ferrari'de eşeğini niğde'ye sürsünler.
    neyse duygusal yazmazsak, hamilton burayı evinin sokağından daha iyi biliyor. son 6 yarışın 5'ini kazanmış. eğer 1. olursa (ki yarışa 1. başlıyor) vettel şampiyonluk yarışını meksika'ya taşıması için 2. bitirmek zorunda. yağmur ihtimali yok deniyordu ama yarışın ortasında gelirse tadından yenmez. zevkli yarış olması temennisi ile.
    beeblebrox aktardı.(bu kalıbı kullanmayı da sevdim ha.) iyi akşamlar.
  7. 2
    Sıralama turları sonrası hamilton raikkonen şeklinde ilk 2 sıralandı. Vettel aslında 2. Oldu ama 3 sıra geriden başlayacağı için 5. Başlayacak.
  8. 1
    An itibariyle sıralama turları yapılan Grand prix.

    Gece gece bakalım neler olacak?