kayıt

okullarda andımızın ayrıştırıcı olması

  1. 1
    Bugün pek çok değişiğin kurduğu cümle.

    Begenmeyen yallah arabistan'a ya da ırak dağlarina...
    • şunun normal bir şey olduğunu düşünmek için izmirli olmak yeterli zaten, hiç şaşırmıyorum. çok yönlü bir mücadele ile sizin gibileri beşeriyet mıntıkasının dışına süpüreceğiz biiznillah.
  2. 2
    andımızı beğenmeyenler yallah türkiye cumhuriyeti sınırları dışına.
  3. 3
    Olumsuzluk eki eklenmesi unutulmuş olan başlık.

    Andımızdaki "türk" kavramı, atatürk milliyetçiliğinin türk anlayışına değinir. Irka değil Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmaya atıf yapar.

    Vatandaşlıktan rahatsız olan varsa da zevkine göre batı veya doğu yönünde ilerleyip gümrük kapılarından bir daha girmemek üzere çıkabilir. Hadi hadi biz bakmıyoruz utanma. :)
  4. 4
    Ayrıca (bkz: andımızın gereksiz olması)
  5. 5
    Bu ülkede yaşayan herkes, etnik olarak olmasa da türk'tür. Bu ülkede yaşıyorsan türk'üm diyeceksin. Aksi durumda başka bir ülkede vatandaşlık alıp "Türkiye cumhuriyeti nüfus cüzdanı"ndan kurtulabilirsiniz. Yani kısaca: yallah Arabistan'a!
  6. 6
    Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, kurtuluş savaşı sonrası insanları ayrıştırmak yada bölmek yerine halkımıza ortak bir milli bilinç aşılamak amacıyla Türk milletini tanımlarken şu cümleleri kurmuştur: kurtuluş savaşına katılmış ve Türkiye cumhuriyetini kurmuş olan halka Türk milleti denir.

    Şimdi kalkmış bana andımız insanları ayrıştırılır derseniz ya cehaletini zengin yada art niyetinize veririm.
  7. 7
    ayrışan varsa sınır kapıları açık siktirolup gidebilirler..