kayıt

16 ekim 2018 ultraslan açıklaması

  1. 1
    Komiktir.

    twitter.com/...

    Efsane başkan demirören'den bahsettikten sonra finalde namoğlu'nun da istifasını istemişler. Arkadaş besiktasli kim çıkıp da demirören'ı orada görmek istiyor acaBa? Lütfen komik olmayın.
  2. 2
    --alıntı--
    Son dönemde, eski EFSANE başkanları Demirören sayesinde şampiyon olarak “internetin varlığından haberdar olan” bir güruhun MHK Başkanı üzerinden yürütmeye çalıştığı komik algı operasyonunu gündemimiz yoğun olsa da gülerek takip ediyoruz.

    Elde ettikleri son 2 şampiyonluktan birini mevcut MHK Başkanı Namoğlu döneminde kazanan bu enteresan güruhun, kulüplerinin eski EFSANE başkanı DEMİRÖREN’E SADECE MADDİ DEĞİL AYNI ZAMANDA 2 TANE DE ŞAMPİYONLUK BORÇLU olduğunu görmezden gelmeleri ise tam bir komedidir.

    Demirören yönetimindeki TFF'nin, "BÜTÜN" kurullarının ve sahaya gönderdiği tetikçilerin kendilerini nasıl koruyup kolladığı futbol camiasının hafızasındadır!

    Sahada görülmeyen tekmeler, duyulmayan küfürler, kameralarla tespit edilen küfürlere verilmeyen cezalar, futbol sahalarını tiyatroya çevirmenin göz ardı edilmesi bizzat O ÇOK SEVDİĞİNİZ “EFSANE ONURSAL” BAŞKANINIZ DEMİRÖREN'İN KIYAĞI DEĞİL DE NEDİR?

    Türkiye'de hakemlik ve hakem yöneticiliği başlı başına bir sorundur!

    Çok uzağa gitmeye gerek yok.

    Sadece bu sezon başından bu yana VAR sisteminden HAKSIZ YERE DEFALARCA GALATASARAY ALEYHİNE VERİLEN KARARLAR bile TFF'nin tetikçilerinin art niyetini göstermektedir!

    GALATASARAY düşmanlığı ile nam salmış beceriksiz ve art niyetli hakemlerin beceriksiz ve art niyetli yöneticisi Yusuf Namoğlu bizce de derhal İSTİFA etmelidir! #istifaEtNamoğlu

    Ama Yusuf Namoğlu’nu oraya getiren Demirören'e tek laf etmeden ve yine Demirören’in getireceği yeni ismin farklı olacağını düşünmek düpedüz futbol cahilliğidir.

    Bu rezil federasyona GIK etmemenizin, altındaki yetersiz maşaları hedef alarak "KORUMANIZ YETMİYOR, ARTIK DAHA FAZLA KORUYUN BİZİ" diye ağlamanızın ASIL SEBEBİNİ siz itiraf edemeseniz de biz adımız gibi BİLİYORUZ!

    KORKUNUZUN, ENDİŞENİZİN, KOMPLEKSİNİZİN ADI : FATİH TERİM VE ŞAMPİYONLUKLARIMIZDIR!

    Karşısında çaresiz kaldığınız bu korku için tutunacak bir dal, sığınacak yeni limanlar arıyorsunuz ve mecbur hedef değiştiriyorsunuz!

    Duruşunuz yok, kıvırıp duruyorsunuz!

    Ama KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK, BİLİYORSUNUZ...

    Siz yazamıyorsunuz, biz yazalım; TÜRKİYE'DE FUTBOLUN TEMEL SORUNU "EN TEPEDEN BAŞLAMAK ÜZERE" FEDERASYONDUR! Ve bütün kurullarıyla derhal istifa etmelidir.

    Herkes bunları KORKMADAN yazabilmelidir.

    #Demirörenİstifa

    #ultrAslan

    --alıntı--

    :))