kayıt

iran suriye ve afgan müşteri bu işyerine giremez

  1. 1
    "girerse bu mekanda dayak yer" diye devam eden bir uyarı. t.c'nin özeti.

    i.hizliresim.com/...
    • bu insanların bir statüsü var mı peki? yok. sefil biçimde yaşıyorlar, o bile göze batıyor. t.c hiç kimseyi hayrına ülkeye almıyor.
    • bu statü gelenlerin %5'ini bile kapsamıyor. iran'a, yunanistan'a laf etmediğimi nereden çıkardın ki? suriyeliler üzerinden t.c düşmanlığı yapacak değilim. ucuz iş gücü olarak çalışan yüzbinlerce suriyeli var, sadece ekonomiden dem vurmuyorum. t.c suriye'de girdiği bölgelere valiler atıyor, burada eğittiği suriyelileri ise oralarda kolluk kuvveti olarak kullanıyor. bunların tümü suriye politikasının bir parçası.
    • ve evet suriyeliler kullanılıyor, bu çok açık.
    • kullanmaktan kastettiğim de o zaten, suriye'de elde edilen bölgelerin tıpkı kıbrıs gibi geri verilmeyeceğini söylemek istiyorum, bunun bedeli de bahsini ettiğimiz durumlar oluyor ğstad. mağduriyetler var fakat bunların sorumlusu evleri başlarına yıkılan garibanlar değil, garantör devletler, emperyalizm.
  2. 2
    Aptal insan kampanyası. Ben de bizim dükkanın kapısına aptallar giremez yazdırmak istiyorum fakat babaya karşı gelinmiyor, müşteriye öyle denmezmiş ne yazık ki...

    Rezalet bir Türkçe ile yazılmıştır ayrıca. İran müşteri ne demek?
  3. 3
    (bkz: iran müşteri)

    belki girse bu adamdan daha iyi türkçe konuşur, kim bilir?
    öte yandan, bunun adı faşistliktir. Ülkeye birileri mi alınıyor? kızman gerekenler alınanlar değildir. Yabancı birisi ülkende kötü şeyler mi yapıyor? onunla aynı ırktan olanları da suçlayamazsın.
  4. 4
    tak tuku tik tak dümbelek partisinden ve örgütünden birine mensup söz.