kayıt

ilişkiye hazır değilim diyen kız

  1. 9
    haftada 3 gün antreman yazdığım kızdır.
  2. 8
    bu bir ret mi yoksa ihtimal mi diye düşündüren cevap
  3. 7
    anavatan kan ağlıyor
  4. 6
    Kendini ilişkiye hazır hissetmiyordur, uzun süredir yalnızdır ve değil birini hayatına almayı bunun düşüncesi bile gözünü korkutmaya yetiyordur.

    Bu kıza türlü türlü laf edeni de anlamıyorum ya gerçekten düşünüyorum yok anlayamıyorum. Siz her an herhangi biriyle ilişki yaşayacak kadar rahatsanız kız ne yapsın. Ayrıca evet, sana hazır hissetmiyordur başkasına hisseder gönül bu ona da konar sana da. Kız beğenmedim seni dese şekilci diyorsunuz, param yok diye istemedi bu kadınlar çok paracı ühühühüüüüü diye ağlarsınız ama insan gibi verilen bir cevabı da beğenmiyorsunuz. Bir kadın bir erkeği nasıl reddetmeli de arkadan tonlarca laf yememeli diye merak ettim valla.
  5. 5
    (bkz: yav he he)
  6. 4
    (bkz: ama ilişki bana hazırım dedi)
  7. 3
    ''ulan şu çocuğu kalbini kırmadan nasıl reddederim, ben bunun tipini s..'' düşüncesiyle dolaşan kızdır. Kanmayınız. Hayalini kurduğu çocuk geldiği zaman kapısının önünde hazır ola bile geçer
  8. 2
    size cüzdanda bekletilen tek atımlık prezervatif muamelesi yapan kadındır, cepte tutar, fazlası değil. ilişkiye hazır değilim :dd yerler seni ya pıtırcık.
  9. 1
    Eğer cinsel ilişkiden bahsediyorsa hazır değildir. Zorlamayin amk.