kayıt

10 ekim 2018 denizli olayları

  1. 11
    (bkz: bir kereden bir şey olmaz) denilerek savunulacağını düşündüğüm olaylar.

    İdam gelecekse bunun için gelsin, yandaş, muhalif, türk, yabancı, müslüman, gayrimüslim, zengin, fakir ayrımı yapmadan bunun için gelsin vallahi billahi sonuna kadar desteklenir. Tabii adil olunursa ve kesin kanıtlarla idam edilirse...
  2. 10
    Tahliye olarak acaba hangi şehire götürecekler bunları ? Sınır dışına götüreceklerini pek zannetmiyorum. Ülkede ne olduğu belirsiz milyonlarca aç insan var.
  3. 9
    hakkında yayın yasağı getirilmiştir
  4. 8
    dilerim öncüsü olur dediğim olaylar. o kadar rahat hareket ediyorlar ama ses bile çıkaramıyoruz.
    devlet politikası sayesinde bu hale geldi bunlar. bu kadar rahatlık bizde yok. adamlar da bunun farkında ve istedikleri gibi davranıyorlar.
  5. 7
    Hümanizm de bir yere kadar. Eğer akılcılğı baltalıyorsa bu hümanizm olsun vicdan olsun din olsun ahlak olsun bu ahmaklık olur artık. Birey için böyleyken bir devleti yönetirken akılcı olmazsan ülkenin kuyusu elinle kazılır.

    Türkiye batmasa da anlamını kaybedecek bu saatten sonra da bu istikamette gidip iyice. Atatük'ün kurduğu ülkedeki kavramlar tek anlamını yitirdi yitirecek. Cumhuriyetçilik, milliyetçilik, laiklik, çalışkanlık.. bunların esamesi okunmuyor de mi artık, uğraştığımız duyduğumuz sorunlar haberler gündenden güne saykolaşıyor ve akıldan uzaklaşıyor değil mi? Öyleyse Artık devletlerin sadece savaşla yıkılmadığını anlayın.

    Ancak eminim ki yeri geldiğinde akıl yine kazanır. Tabii bu olduğunda biz olur muyuz artık, nasıl bir süreçle ne kadar sürer bilmiyorum.
    #1406111 girdi de dediğim gibi kendi adıma ne düşüyorsa hep yapacağım. saygıyla, minnetle.
  6. 6
    e bu suri saxocuların böyle yapacağı belli değil miydi? demedik mi defalarca? illa kafamıza sıkmaları mı, tecavüz etmeleri mi gerekiyor bir şeyleri görebilmemiz için?
  7. 5
    insanın kanını donduran olay, ne söyleyeceğimi bilemiyorum. elin avrupalısı akıllı iti kopuğu ülkesine almıyor bize kakalıyor, yazık vallahi yazık.
  8. 4
    kale ilçesindeki tüm suriyelilerin tahliye edileceği sözü verilen olaylardır.

    lakin tahliyesi bu insanların yapısını ve zihniyetini değiştirmeyeceği için gittikleri başka bir ilçede de aynı pisliklere devam edeceklerdir.
    biz de onlar için kalıcı konutlar inşa edip, ev sahibi yapalım. süper plan.

    edit: (bkz: türkiye'ye gelen mültecilerin şehirlere taşınması)
  9. 3
    Umarım doğru değildir.

    Medya çok sakat bir organ. Özgürlüğün ve tetikciligin arasindaki kimine gore ince kimine gore kalin olan o islevi yerine getirirken bir vatandas olarak kendisine dikkatli bi sekilde yaklasmakta fayda var.

  10. 2
    bunları bir de sınırdışı edecekler yazık günah yakılan mazota. ne gerek var o kadar masraf yapılıyor dök 5 litre mazot üstlerine yak gitsin amk.
  11. 1
    Denizli'nin kale ilçesinde, 14 yaşındaki N.D'ye 10 suriye uyruklu kişinin tecavüz etmesi büyük bir infiale sebep olmuş.
    www.yenicaggazetesi.com.tr/...
    Şimdi bir kaç tane hümanist sevgi pıtırcığı "ama bizim vatandaşlarımız da tecavüz ediyor." diye vasat bir argüman sunacak.
    Evet dünyanın her ülkesinde bu tarz olaylar oluyor ama bu on tane orospu çocuğu bu ülkeye sorgusuz sualsiz alınıp, şehirlere salınmasaydı bu çocuk tecavüze belki de uğramayacaktı.İşte bütün mesele bu.