kayıt

flört dönemi saçmalıkları

  1. 1
    dedenin reflüsünden, babanın hayal kırıklıklarından, okul arkadaşının yeni sevgilisinin yaptığı şerefsizliklerden bahsetmek. bu saçmalıkları takdir edersiniz ki erkekler yapmıyor, hep kadınlar, sürekli kadınlar.
  2. 2
    ilk buluşmada hesabı erkeğin ödemesi gerekliliği. yürüyen cüzdan mısınız olm siz?
  3. 3
    Cıvık cıvık geçen dönemdir. Kısa sürede işi ileriye taşımak gerekir yoksa cıvıklık arasında eriyip gidersiniz haberiniz olmaz.
  4. 4
    Sabaha kadar telefonda konuşmanın da dahil olduğu birtakım mantıksız davranışlardır.
    Konuşmanın suyunun çıktığı o ilerleyen saatlerde, Beynin bir kısmı uyuşuyor ve gözleriniz açıkken rüya görmeye başlıyorsunuz.

  5. 5
    Çok konuşmak ama boş konularda konuşmaktan asıl mevzuya girememek. İyi tamam muhabbet ediyoruz da noldu şimdi hoşlanıyor mu bu benden ya da ben hoşlanıyor muyum bilmeden öyle konuşup duruyoruz soruyor muyuz açık açık? yoo konuşuyoruz işte ya....
  6. 6
    Beni uyandırır mısın saçmalığı. Yavrum bak ben alarma bile anca kalkıyorum ana avrat seviyorum onu. Yani senle ugrasamam.
    • Aradığın güç içinde, beni bul, adım garavel.
  7. 7
    birkac soruyla birbirini tanImaya calIsmak. hele bir oturup muhabbet edelim, sararsa dusunuruz. tanIsIrken sanki izdivac programInda gibi arka arkaya 'ne is yapIyosun, kac kardessin, maasIn ne, nerde okuyosun' gibi sorulan klişe sorulardan bIktIgIm icin flort edemiyorum.
  8. 8
    Cennetle müjdelenmiş gibi"hehehe" diyerek gülmektir.
    Ah bir de o kol kanat germe tavrınız yok mu!
    ilişki başlayana kadar elinizde kaşık,karşı tarafı besleyip duruyorsunuz.flörtle sahiplenme arasında hızla seyir alıyorsunuz.bırakın da karşı taraf kendini ifade etsin, ifade edemiyorsa da silktir olup gitsin değil mi?
  9. 9
    görüşmek için bahaneler üretmek. kaç yaşına gelmişiz yahu. insan gibi seni tanımak istiyorum beraber vakit geçirelim demek varken ergen ergen taklalar bahaneler.
  10. 10
    iki tarafın birbirine karşı tarafın friendzone attığını düşünmesi.

    olağanüstü bir sekanstı bunu karşıdan da öğrendiğim anlar...
    • aynen sekans.
    • aynen sekans.
  11. 11
    Doğum günü yaklaştığında flörtünden ayrılıp, doğum günü geçtikten sonra tekrar barışmak.