kayıt

cinsellik hakkında konuşabilen kadın

  1. 1
    Kadın doğum uzmanıdır.
  2. 2
    sexting uzmanıdır.
  3. 3
    Cinsellik hakkında belli bir bilgi birikimine sahip olduğuna delalettir.

    Cinsellik kavramı yurdum insanının yüzde sekseninin aklındaki gibi yalnızca sikiş sokuştan ibaret bir şey değildir arkadaşlar. Ayıp bir şey de değildir. Arama geçmişi bomboş olan, tarayıcıda en çok gizli sekmelerde gezinen arkadaşların öğrendikleri (öğrendiklerini sandıkları) şeyler cinsellik değil.

    Bu yazıyı uzun uzun açıklamayı isterdim ama ne vaktim ne de takatim var. Ana fikir belli: yobaz ve aptal olmayın.
    • Oha sikiş sokuş dedi! Trbysz .s
    • biraz adamsan bu yazıyı uzun uzun açıklarsın.
    • işte kalırsın böyle.
    • ya madem öyle yazsana kardeşim, yaz işte. kısacık paragrafa indirgemiş de bilmem naapmış. biz yer miyiz bunları ya.
    • neyse ben bişşi demiyorum.
  4. 4
    ahlak ve edepten mahrumdur.
  5. 5
    cinsellik hakkında konuşamayan kadından farkı olmayan kadındır..
  6. 6
    hayatın bir parçası olarak görüyordur. rahatça konuşabileceği de biri/birileri vardır.
  7. 7
    Cinsellik hakkında konuşan kadındır.

    Öyle herkesi de şey etmeyin..konuş bakalım güzelim.
  8. 8
    kendi anılarını anlatıyorsa, özsaygısı olmadığı için kimseye saygı duyamayacak bir insan olduğunu anlayıp koşarak uzaklaşacağım kadındır. yani iki insan arasında olup bitenlerin ne şekilde cereyan ettiğini bilmek istesem porno film filan izlerim. senin "özgür kız fuckfest'te" tefrikanı da sıkma programına ayarlanmış çamaşır makinesinin üzerinde sikerim. ailene kızarak, ya da filmlerden etkilenerek kurguladığın ve hayat sandığın boktan hezeyanlar yüzünden toplumlar bütün insancıl değerlerini kaybederken ben onurlu şekilde yaşamaya çalışan bir erkek olarak sana neden katlanayım ? orospu !

    ama böyle değilse ? doğru, olmayabilir böyle bir niyet.

    o zaman sevgili bey kardeşlerim, şundan emin olunuz ki karşınızdaki insan yukarıdaki feminist hezeyandan münezzeh biçimde kadınlığından bahsediyorsa ya sizden erkekliğinizi talep etmektedir, ya da sizi dümdüz meriç olarak görüp görmemesi gerektiğinden emin olmaya çalışmaktadır. bu halde de yapacağınız şeyler belirli ve basit:

    - meriçliği kabul etmek: sanıldığı kadar haysiyet dışı bir davranış değil bu rkdşlr. bir erkeğin sosyal hayatı çok boyutludur. bazen karşı cinsten biriyle kafa dağıtmak, tavsiyeler almak ve vermek gayet verimli bir süreç olabilir. gelişirsiniz, geliştirirsiniz. meriç olacaksanız da dozunda olunuz.

    - ya batarız ya çıkarız: kadınlığından etkilendiyseniz hiç uzatmayın. açıkça, onu beğendiğinizi, birlikte zaman paylaşmak istediğinizi söyleyin. dokunun, öpün, koklayın, soyun, soyunun, sevişin, tatmin edin, sevgi gösterin, yüce hissedin. bunlar ahlak dışı şeyler değil. cinsel tezgahları kullanmak yalancılık ve ahlak dışı. ha ters mi gitti ? yanaşmıyor mu ? uygarca vedalaşın.
  9. 9
    ağzından salya eksik olmayan kadındır.
  10. 10
    izmirlidir
  11. 11
    Cinselliğin bir tek erkek cinsini ilgilendirmediğini bilir.

    Şuradaki iğrenç yorumlara bakıyorum da siz ne istiyorsunuz arkadaşlar cidden merak ettim şimdi. Erkekler her boku konuşabilir ama kadınlar olunca salyalı , edepsiz ve pislikler öyle mi? Hass*ktirin ordan.
  12. 12
    Sağlıkçı olup böyle şeylerin "hayatın gerçekleri" olarak kabul etmiş kişidir. Öyle çok ulu orta yerde, sürekli konuşmaz ama biri tarafından sorulunca anatomikv fizyolojik olarak cevaplamaya kalkar.
    Doğal şeyler bunlar.