kayıt

Cep telefonundan kitap okumak

  1. 9
    Fazlayla göz yorucu olsa da yapılmayacak kadar kötü değil. Bir miktar baş dönmesi ve göz ağrısı dışında okunuyor rahatlıkla.
  2. 8
    gözleri çok yoruyor normal kitap okumaya göre. bir de insanın uykusunu kaçırıyor, ben sevmiyorum.
  3. 7
    Bana göre olmayan eylem. Kitabın sayfalarını, kokusunu hissetmem, üzerinde ufak tefek notlar almam lazım. Başka türlüsünü düşünemiyorum.
  4. 6
    6 ay kadardIr yapmIyodum ama bugun gaza gelip iki kitap indirdim. yatmadan birkac sayfa okurum diyorum lakin insallah birkacta kalIr. yoksa gozlerime el fatiha.
  5. 5
    okumak istediğim kitabı epub şeklinde bulabiliyorsam önceliğim telefondan okumaktır. en sevdiğim şey uymadan önce yatakta kitap okumaktır. bazen okurken uyuyorum sabah yatakta telefon arıyorum. *
  6. 4
    ilk defa dün gece deneyimledim, gerçekten çok keyifli oluyor. birazdan kaldığım yerden devam.
  7. 3
    Elbette kitaptan okumak her zaman daha zevklidir daha avantajlıdır (kaldığın yeri kolay bulmak gözün daha az yorulması vs.) Fakat telefondan okumak çoğu kitaba daha çabuk erişmeyi sağlar hem taşıması daha kolaydır yarım saat önce yaptığım eylemdir.
  8. 2
    Bolca yaptığım eylem.
    Genelde kütüphanede aradığım serinin tüm kitaplarının olmaması yüzünden başvurmakla birlikte parasal sıkıntı çektiğim zamanlarda da yöneldiğim hayat kurtarıcısı.
    Tabii ki elimde kitabın gerçeği olsun, sayfaları tek tek ellerimle hissedeyim, o baskı kokusu arada burnuma gelsin isterdim ama bazen mecburiyetten (bazen de üşengeçlikten) bu yönteme başvuruyorum. Yeri geliyor o an elimde olan ve okumakta olduğum kitabı bile pdf olarak indiriyorum çünkü ne zaman boşluk bulacağım belli olmuyor ve kitabım da her an yanımda olmayabiliyor.

    Kısaca, bazen hayat ve zaman kurtarır.
  9. 1
    Yaptığım ve verim aldığımı düşündüğüm eylemdir.
    Özellikle son dönemde artan kitap fiyatları yüzünden kitap almakta zorlanan bireylerin yapması gerekiyor. Ha yok ben öyleyim okuyamamış, kokusu olacak, sayfaları hissedeceğim diyorsanız siz bilirsiniz.

    Bu arada bunun içine birçok uygulama var, ben özellikle epub için lithium'u kullanıyorum. Tavsiye ederim.