kayıt

çocuğuma bir pantolon alamıyorsam niye yaşıyorum ki

  1. 1
    oğluna okulun istediği pantolonu alamadığı için intihar eden bir babanın sözleridir.

    tr.sputniknews.com/...

    kriz yok demeye devam.
  2. 2
    insanın içini paramparça ediyor. cidden söyleyebileceğim çok şey var ama şu an hiçbirini yazamam.
  3. 3
    Milyonlarca dolara uçak alabilen yöneticilerin olduğu ülkede bir babanın son sözleri. Diyecek bir söz yok maalesef. Adam kazandı, birileri kaybetmek zorunda.
    • Kraaall
  4. 4
    içim cız etti. zaten baba olmaktan korkuyordum artık hiç çocuk sahibi olmak istemiyorum. Sevmediğimden değil ona sunabileceğim güzel bir hayat olmadığı için. Önümüzdeki haziran mezun oluyorum ve hayata dair tek hedefim öleceğim günün bir an evvel gelmesi oldu. Hepsini sana borçluyum reyiz.
  5. 5
    anasını siktimin düzeni.

    ah be ismail abi, bizim olaraları gezmiş canını yediğim. manisa, izmir, foça...

    yattığın yer ışık olsun.

    ben kendi özür diliyorum senden, affet bizi. çocugun bundan sonra bize, fenarbahçe camiası olarak emanetindir, ama keşke yaşayacak gücü kendinde bulsaydın be abi.
    • evet?
    • haberlerde yok ben face hesabından gördüm
  6. 6
    zor. çok zor.

    twitter'da halen akıl vermeye çalışan distopya saksocuları var. öyle bir devran geldi ki inanın ne denilir ya da ne denmez kestiremiyorum. gerçekten geçmiyor boğazımdan. sadece üzülüyorum. sikeyim lan. bir pantolon lan. adam olaydın sen alaydın it herif. işte işi ehline vermezsen böyle olur. ben bu olayı sosyo-kültürel-psikolojik olarak çok yere bağlarım ama. aması var işte.

    allah geride kalanlarına sabır versin. rahat uyu onurlu adam.
  7. 7
    "Eve gelen jandarma ekipleri de olayla ilgili soruşturma başlattı."
    Katilin kim olduğu ortadaydı..
  8. 8
    Diyecek çok şey var aslında ama işte... Ne diyebilirsin ki. Hangi kelime bu durumu özetler? Ya da en basitinden durumu özetlemeye anlatmaya gerek var mı yada yorum yapmaya. Yüreğinde ki o acı herşeyi özetlemiyor mu zaten?
  9. 9
    Çocuğuna 'okulun istediği' pantolonu alamadığı için kendi hayatına son veren babanın sözleri.

    Bu devirde düşük ücret ile çalışıp bir aile geçindirmek gerçekten çok zor.
    Anaokulunda başlıyor zaten okulun istekleri. Kağıt alın, boya alın, onu alın, bunu alın... Sosyal devletiz biz demekle olmuyor ne yazık ki. Çocuğunuzu iyi bir okula göndermek için bile 'bağış' yapmanız gerekiyor. Veya çocuğunuzun okul kıyafetini almak için okulun belirlediği yerlerden normalin iki katı fiyatına kıyafet satın almanız şartı koşuluyor.
    Devletin ailelere okul ihtiyaçları için yardım etmesi gerekirken, aileleri sömürmesi sosyal devlet anlayışı ile hiçbir noktada örtüşmüyor.
    "Kriz yok bunlar tamamen psikolojik" diyenler acaba bu gerçeklere de psikolojik diyerek kandırmaya ne kadar zaman devam edecekler.

    Kısacası yaşanan çok acı bir durum. Çok fazla şey söylenir üzerine.
    Allah ailesine sabır versin, gerçekten çok zor...

  10. 10
    ama cocugunu yalnIz bIraktI ve bu pantalon alamamaktan daha acI bence. keske zamanInda sosyal medyada duyulsaydI mutlaka bir hayIrsever yardIm ederdi. bazen insanlar yardIm edecek duzgun bir aile arayIp bulamIyor.
  11. 11
    insanın içini yakan hadise.
    tek derdi;
    hiçbir çocuk aç uyumasın,
    hiçbir çocuk eksiklik çekmesin,
    fakir bir insan kalmasın,
    anneler babalar çocuklarına bir eksiklik yaşattıkları için ağlamasın olan insanlara ne yaptınız diye soruyorum ülkem insanına. ama içimden.
  12. 12
    Hangisine üzüleyim bilemedim...
    Pantolonu yok diye derse almayan yok yazan bir öğretmenin var olmasına mı?
    Bir babanın bu şekilde hayatına son vermesine mi?
    Yoksa geride kalan o çocuğun psikolojisine mi?

    Benim annem de öğretmendi yıllarca köylerde çalıştı önlüğü olmayan öğrencileri dersten kovmak yerine gider en ön sıralara yerleştirirdi neden diye sorduğumda sen anlamazsın derdi.
    9 yıl sonra bugün anladım...
  13. 13
    aklıma bu haberi okuduktan sonra ister istemez, ''kurutma makinesini çocukları üşümesin diye açık bırakıp, intihar eden kadın'' haberi geldi. Kapitalizm'e karşı olacağını belirtip de gün geçtikçe Kapitalizm'i getiren iktidara başarılar diliyorum..
  14. 14
    Öğretim kadrosunun da büyük emeği var bu olayda. Okula yeni başlayan ççocukların Masrafi nerde baksan 500 tl. Sadece Okul üniforması 150 tl tuttu. Türkiye gibi bir yerde verilecek ilk eğitimin tasarruf olması gerekirken her şeyin dört dörtlük olmasını istemek de yüzsüzlüğü anlayışsizligi gösterir. Babalarının mesleklerini soran öğretmene cevap vermekte zorlanan öğrenci ne ise, verilen abartı kırtasiye siparişlerini almakta zorlanan babanın karşılaştığı durum aynıdır.
  15. 15
    Yapmaması gereken eylemi yapan baba beyanı, zira bu eylem Hiçbir şeye çare değil.

    Evet, ben de biliyorum bu AMK düzenini ama geride bırakacakları için yaşamalıydı ve savaşmalıydı.