kayıt

Tanıştığı biriyle bir yıl içerisinde evlenen insan

  1. 1
    Böyle insanlar var çevremde. Gerçekten şaşırtıcı. İmreniyorum onlar gibi olmaya. Demek ki evlenecek kadar tanımışlar birbirlerini. Ya da öyle sanıyorlar. Umarım sanrı değildir. Ben yeni tanıştığım bir kadınla flört aşamasına 1 yılda ancak gelebiliyorum. Millet çocuk yapıyor. İnsan gerçekten hayret ediyor.
  2. 2
    Ekseriyetle görücü usulü eVlenmektedir.

    Başkalarının önerisi üzerine evlendiği için karşısındakini tanımakla vakit harcamaz.
  3. 3
    Kendi isteği ile tanışıp az biraz kafalar uyuşunca hadi ailemle de tanıştırayım adımından sonra başlayan silsile sonucu evlenen insandır. Bir sürü borç harçla tabi bence.
  4. 4
    Başlığa, asla ama asla şaşmayan bir durumu eklemek istiyorum "10 yıllık ilişkisi bittikten kısa bir süre sonra tanıştığı biriyle bir yıl içerisinde evlenen insan" bu kadar kısa sürede evlenen insanların ortak noktası bu arkadaşlar, uzun ilişkiden çıkmak.
  5. 5
    tamamen hormonlarIn etkisiyle karar veriyodur. yasim gecmeden cocuk yapayIm demistir. takip eden 1 yIl icinde de hamilelik haberini alIrsInIz demedi demeyin.
  6. 6
    Denk gelmiştir vakti falan gelmistir ne bileyim. Bazı anlar olur hersey o kadr yolunda gidip o kadar hızlı pürüssüz olur ki sanki evren adeta olsun diye uğraşır.