kayıt

beden eğitimi dersinde takla atamayan öğrenci

  1. 1
    amuda kalkarak şınav çeken sınıf arkadaşıyla aynı puanı alan tipler bunlar. kafayı mindere koyar ama götünü kaldıramayıp sağa veya sola minderin dışına doğru yuvarlanıp gider. top parası en çok bunlardan alınmalı.
  2. 2
    Koca koca kasalardan takla attırılmaya zorlanan narin bir kız çocuğu da olabilir.
    Egzersiz yapmak bu değil.
  3. 3
    bendim azizimbu. kabustu benim için beden eğitimi dersleri ortaokulda özellikle. eczaneden bandaj alıp kolumu sarıp çatlak numarası yaptığım da doğrudur. beden eğitimi olduğu gün çocuğun kol bandajlı ama ertesi gün bandaj yok tenefüste gazoz kapağiyla maç yapıyor biri de demiyor ki kardeş sen hayırdır amk.

    neyse ki bu ızdırap ve acı dolu günler ardından artık kaslı ve ahlaklıyım. kültür ve parasal durumumun da çok üst düzey olduğu aşikar. kenya penis boy ortalaması üzerinde performanslı bir penis ve muassır medeniyetler seviyesinde bir espri yeteneğim var. allah sahibine bağışlasın maşallah hocam ne diyeyim başka.
  4. 4
    ben degilim. hala hem ileri hem geri kolayca takla atabilirim.
    ama atamayanlarI da anlIyorum. yanlIs bir harekette boyun kIrIlabilir, omurilik zedelenebilir vb.
    bak simdi de takla attIrmanIn ne kadar gereksiz ve tehlikeli oldugunu dusundum. gercek beden egitimi bu degil.
  5. 5
    Doğru takla atamayana tokat atan bir hocanın disiplininden çıktım.kıçım ile dizim arasında bile net bir açı olur takla atarken.
    Böyle eğitimci olacaksanız okumayın.kimse sizin psikolojik sıkıntılarınızı rahatlatacak stres topu değildir.
    evet her mesleğin zor yanları var,herkesin hayatında sorunlar var.bu durum 10 yaşındaki çocuğa tokat atmanıza sebep olacaksa gidin tedavi görün.gerizekallığın lüzumu yok.
  6. 6
    (bkz: sözlüğe bir daha gelinse alınacak nickler)