kayıt

türk kızından başka kız görmeyip türk kızına bok atmak

  1. 1
    türk erkeği diyeceğimiz ülkemiz erkeğinin ata sporu. baksan hayatı boyunca ülkeden çıkmamış, hatta ülke sınırları içinde de tek bir yabancı kızla "are you cola?" basamağını aşamamış insanların en küçük olayda "türk kızlara rererörörörö" yapması kadar itici bir şey yok.

    karşılaştırma yapsak bilek üstü dar paça pantolon giyen erkek iticiliğini sollarsınız. o derece.
  2. 2
    o değil de türk kızları gerçekten rererörörörö
  3. 3
    Gayette atılabilir, dünyanın interneti, twitterı, instagramı var, Türk kızından başka kız görmemek demek illa kapıkuleden çıkmak demek değil ki??

    • Ya yok, bence bir şeyi eleştiricem diye o kadar uzun uzadıya girişmeye gerek yok, ırkları güzel olanlar var, Türk kızları kadar kaprisli olmayanlar var, kirli olan var, trmiz olan var, bunları bakan, gören, okuyan, anlayan herkes söyleyebilir.. Beşiktaş kötü oynuyor demek için nevzat demir tesislerine gitmeme gerek yok.. Kaldı ki senin belki de bırak türk erkeklerini, erkek cinsini aşağıladığın veya eleştirdiğin genellemelerin vardır, ben sana git önce erkek zürafayla hoşaf ye, sonra fikrini beyan edersin diyor muyum??

      Hayır..
  4. 4
    Türk kızının ne kadar wahim durumda olduğunun göstergesidir.
  5. 5
    şunu kabul edelim ;

    yabancı kızlar daha güzel, göze hoş gelen bir twerk yapıyor. o yüzden benim oyum elin gavurlarına.
  6. 6
    gittim gördüm, gördüğüm kadarıyla kısa bir özet yapayım.
    türk kızının önüne dünyaları sersen neden şu tarafa sermedin der. o kaprisler, o kendini beğenmişlikler. sırf cinsiyetinden dolayı kendini bulunmaz hint kumaşı sananlar. kesinlikle overrated siniz.
  7. 7
    Slavlar ve Kuzey Avrupa bir başka lakin en son gördüğüm kadarıyla İtalya, Montenegro ya da slovenya toplasan bir İzmir etmez.
  8. 8
    gorse zaten turk kIzIna b*k atamayacak olmasI? xd.

    yani bilmiyorum arkadas. her millette kezban var, duzgun kIzlar da var. ama moral sebepler yuzunden yabancI kIzlarla beraber olmak daha zor. herkesin kendi milletinden insanla olmasI iyidir.
  9. 9
    iyi de zaten görmeye de gerek yok ki.

    hiç yabancı bir kızla iletişimi ve ilişkisi olmamış birinin türk kızının davranışlarına yönelik eleştirisinde türk kızı böyle, -atıyorum- ingiliz kızı böyle değil demesi ise kastedilen durum, evet oğlan tarafı hatalıdır. çünkü neye göre kıyaslıyorsun diye sorarlar adama. zira büyük ihtimalle örneklemini dizilerden, filmlerden gördükleriyle oluşturmuştur. havadadır.

    ancak kıyaslama içermeyen eleştirilerde kimse 182 milletin kızını görmek, tanımak zorunda değil.
  10. 10
    (bkz: kapatılması ülkeyi bir adım ileri götürecek başlıklar)