kayıt

the good place

  1. 10
    oldukça keyifli bir dizi, sessiz sakin olması en sevdiğim yönüsü. içerdiği mantıkları doğru bulmayrum ama hoj.
  2. 9
    son sezonu ile birlikte gönlüme taht kuran dizi. bu sezon bayacaklarını düşünürken baymadan tatlı tatlı güldürmeyi başarmışlar. yaşam sorgulaması ve alttan altta sokulan laflar da diziyi izlenilebilir kılmaya devam etmiş. neden patlamadığını hala anlamlandıramıyorum ama bi'gün bu dizi de popüler olacak. inanıyorum. ^^
  3. 8
    arada akıllara düşüp gülümseten dizidir. karantinada izleyecek bi’şeyler arayanlara önerilir. çerezliktir, anlık güldürür. ^^
  4. 7
    üzerinden zaman geçtikçe kendine ne kadar bağladığını daha iyi fark ettiğiniz bi dizi. böyle bir diziye nasıl bu kadar bağlanmış olabilirim anlamıyorum ama chidi-eleanor ilişkisine bitiyorum. çok güzelsiniz.
  5. 6
    ilk sezon off sezon sonuna kadar dayanayim bari derken sezon sonu beni kendine bağlayan dizidir. felsefeyle dolu olmasının güzelliğinin yanında karakterlerin hepsine duygusal olarak bağlandım kısa sürede. izlenmeli.
  6. 5
    janet ve özellikle de budist keşiş jianyu için seve seve izlenilen dizidir.* yer yer güldürüp, yer yer salak sorgulamalara sokması çok hoş olmuş.
    işin ilginç tarafı ilk defa ahiret hayatı ile düşündüklerimi bir dizide uygulamalı olarak izledim, 1. sezonun finalinde öğrendiklerimizi saymazsak tabii. on numara netfayliks dizisi olmuş.^^
  7. 4
    Chidi karakterine bitiyorum benim de tam olarak kendini parçalaya parçalaya bana etik anlatan birine ihtiyacım var.
  8. 3
    3. sezonunu merakla beklediğim dizi.
  9. 2
    ilk bölümleri görece standart olsa da 1. sezonun sonuna doğru aksiyonu arttıran ve tüm sezonu alt üst eden bir finalle bitiren dizi. 2. sezon da gayet güzel gidiyor. sadece şu 4 günlük tatilde 17 bölüm izletti. ayrıca en büyük artısı, günümüz yapımlarının olmazsa olmazı silah/şiddet ve seks/teşhircilik unsurlarını hiç kullanmadan izleyiciyi ekrana bağlayabilmesi.

  10. 1
    NBC'nin Netflix ortaklığı ile yayınladığı primetime amerikan komedi dizisidir. michael schur'un yapımcılığını üstlendiği dizide kristen bell ve ted danson gibi oyuncular oynamaktadır. cennet ve cehennem'in iyi bir yer ve kötü bir yer olarak tasvir edildiği dizi buradan tahmin edeceğiniz gibi ölümden sonraki hayatta eleanor adlı karakterin ve arkadaşlarının başından geçenleri görmekteyiz.

    ülkemiz dolaylarında yeni yeni duyulmasına rağmen başarılı bir şekilde ses getirmiştir. an itibariyle düzenlenen 70. emmy ödüllerinde oyunculuk dallarında 2 adet adaylığı bulunmakta ve şu an 3. sezonu izleyicileri iple çekmektedir.