kayıt

ios 12

  1. 1
    bu akşam 20:00'den itibaren tüm kullanıcılara açılmıştır. an itibarıyla ise telefonuma güncellenmiş bulunmaktadır. bakalım farkları neler olacak.
  2. 2
    6s’e yükleyip deneyimleyenler tecrübelerini aktarırsa wifi bulduğumda ona göre güncelleme yapacağım. Tşk
    • 5s için birkaç güne yazarım. batarya performansını umarım iyileştirmişlerdir.
    • Valla elimdeki 6s 1 yıllık telefon ve batarya çöp. Güncellemelerle çok bir şey değişeceğine inanmıyorum. Beklentiye girme bence.
    • önceki güncellemelerin birinde baya faydasını gördüm ben. benimki de 2 senelik, son 1 aydır fazlaca çabuk bitme durumu vardı ama onun nedeni aktif grupların olmasıydı sanki. gruplar sakinleyince sorun da azaldı gibime geldi.
    • Aktif grup dediğin whatsapp grubuysa bende hiç yok. Ama batarya çöp. Bir iki dakika içinde %100 den %70 lere düşüyor şarjı. Ama mesela %20 den sonra baya uzun gidiyor.
    • allala o kadar da olmamalı ya. tüm gece boyunca %8-10 anca düşüyor bende. tabi bekleme durumunda. arka plan uygulamalarına, interneti aktif kullanan uygulama ayarlarına bir bak. arka plan uygulama yenilemeyi falan kapat. yeni bir telefon aldığımda ilk yaptığım şeydir bunları kapatmak.
  3. 3
    özellikle 6 ve 6s'lerde gözle görülür bir fark yaratan apple'ın son güncellemesi.

    geçenlerde bir güncelleme ile telefonları kasti yavaşlattıklarını itiraf eden apple yöneticileri, bu güncelleme ile gönülleri almış gibi. ben beğendim bu sürümü.
  4. 4
    dün itibarıyla 12.2 sürüme güncellenmiştir.
  5. 5
    Daha iyisini yapabilirler mesela 13 gibi.
    • 13 uğursuzdur inancı var yabancıların belli kesimlerinde. direkt 14'e atlamalarının olasılığı nedir ^^