kayıt

yükselen burç

  1. 1
    Yükselen Burç doğduğunuz sırada ufuk çizgisinden yükselen burçtur. Görünüşü ve kendinizi nasıl gördüğünüzü temsil eder. Ay ve yönetici gezegenle bağlantılı olarak başkalarının sizi nasıl gördüğünü de ifade eder. Dünya kendi ekseni etrafındaki dönüşünü yirmi dört saatte tamamlar. Dolayısıyla Koçtan Balık burcuna kadar bütün burçların ufuktan yükselmesi sadece bir gün alır. Her burç Ufuk Çizgisinden yaklaşık iki saatte geçer. Doğum yeri ve zamanı yükselenin hangi burç olacağını belirler.
  2. 2
    (bkz: aslan burcu )
  3. 3
    ilişkilerde takınılan tavırları ve çevreyle olan ilişkiyi büyük oranda şekillendiren burç. aynı zamanda bebeklik ve erken çocukluk döneminde hangi çevresel şartlar içinde olunduğunu da açıklıyor-muş. genelin yükseleni 12 burç içinden fakat bir izmirli' nin yükseleni ancak ve ancak midye veya rakı olabilir. bundan ötesi de yok abicim.
  4. 4
    kadın anam yüzünden asla öğrenemeyeceğimdir.

    ara ara gel gitlerim oluyo diyorum burçlara mı inansam acaba, dönüyorum anneme soruyorum saat kaçta doğmuştum ben diye, bi diyo "öğleden sonra 3 gibi, ay yok o ablandı, sen sabah 9 sanırım, değil be o şeydi, erduş. sen sabahla akşamüstü arasında doğdun da tam hatırlamıyorum." e benden büyük herkesi bile hatırlıyosun, beni niye hatırlamıyosun. yok bilmiyorum.
  5. 5
    aslında bulması çok kolaydır.

    burcunuzun özelliklerine bakın orada var olan özelliklerin dışındakileri barındıranı bulabilirsiniz. misal yengeç burcunda liderlik vasfı yok. kılıçdaroğlu gibi burç. o eksikliği de yükselenim olan aslan'dan alıyorum. mis kafam rahat.
  6. 6
    akrep olanına sahip olduğumdur.
  7. 7
    Bugüne kadar hep başak olduğunu sanarak yaşadım. Temizliğim, titizliğim... İşte bunlar hep yükselenimin başak olmasından diyordum.
    Annem tam olarak ne zaman doğduğumu hatırlasaydı keşke. Anne saat kaçta doğdum diyorum "bilmiyorum ki akşam ezanı sıralarıydı" diyor. Ben o 'akşam ezanı sıraları'nı hep saat 5 buçuk gibi düşünmüştüm. Eski Takvime bakınca 6 buçuk çıkmasın mı? :(

    Şimdi yükselenim aslan burcu.
    Hoaydaa...
    Oysa başakla gayet bütünleşmiştim. İşin yoksa bir de aslan burcuna ayak uydurmaya çalış.
    Ne oluyordu ki aslan olunca?

    Neyse bakarım, eğer sıkılırsam başak burcuna geri dönerim.
  8. 8
    akrep veya başak cinsine sahip olduğum burç türü.
  9. 9
    Utanarak söylüyorum ki benim yükselenim akrep aynı zamanda gece gündüz sövdüğüm tek burç da akrep. Allahım sen niye her taraftan darbe vuruyorsun bana? Yükseleni akrep olan bir aslan nasıl yaşar diye hiç mi düşünmedin? Twitter'da ünlü bir burç yorumcusu var yazdım buna bak ablacım benim burç aslan yükselen akrep ay burcu terazi Allah benim belamı vermiş olabilir mi açık konuş dedim. Çok şakacısın^^ her burcun kendine göre bir zorluğu vardır illa ki dedi ama hissettim acıdı bana.
    • İkilikler olmuyor mu sende de? Ne bileyim kin tutmak istesen bile tutamamak, hem çok hırslı olmak ama bir yandan da sorumluluk almasam daha iyi demek gibi durumları yaşamıyor musun?
    • Yalnız gözlem gücü açısından gayet güzel oluyor ayrıntılara takılmak. kimsenin fark etmediği noktaları şıp diye anlamanın verdiği zevk paha biçilemez. :D
    • Kesinlikle oluyor. Kafama takmayayım desen bile kendini yiyor bitiyorsun. bir insanın genel konuşmasını dinlerken niye bu kelimeyi kullandı? Konuşurken neden böyle bir tavır takıntı diye kafamda binlerce senaryo kuruyorum. Millet ne güzel takm
  10. 10
    Yükselenim koç. Küçük dağları ben yarattım. Okey.
  11. 11
    Bunun da akrep olduğunu öğrenerek double double yapmış bulunmaktayım.
  12. 12
    her ikisi de boğa olduğu için beni çok fazla ilgilendirmeyendir.

    boğa burcu olmanın dayanılmaz mükemmelliği..
  13. 13
    ne halt olduğunu bilmediğim hede.

    borsa gibi mi bu ? alçalanı da var mı ? yükselen ne demek ?
    • Evet alçalan burç da var ayrıca. :D
    • Evet var yazdım onu şimdi. :D
    • Teşekkür ediyorum ^^
  14. 14
    1 günle boğayı kaçırdım. Teraziyle yükselenimi kapatıyorum.

  15. 15
    oğlak ile katıldığım burç. öteki de oğlak zaten.
  16. 16
    Yay burcuymus sevdim ben bunu
  17. 17
    (Kalin: Kale burcu) ehehe...
  18. 18
    Boğa imiş. Koç burcuna da sahip biri olarak kimse benim boynuz sevgimi sorgulamaya kalkmasın.
  19. 19
    başlık sayesinde araştırıp Koç burcu olduğumu öğrendim.

    çok şükür o herkes tarafından nefret edilen malum burçtan değilim.

  20. 20
    (bkz: burç murç yok bam bam bam )
  21. 21
    kendime en uygun bulduğum açıklamayı hurriyet'in internet sitesinde bulduğum burçtur.
    mahmure.hurriyet.com.tr/...

    şöyle,ben biliyordum yükselen burcumu birçoık yerde de sağlamasını yaptım. haber okurken buraya 'bir bakayım ya ne kaybederim ki' diye düşünerek girdim.iyi ki girmişim bundan sonra burçlar konusunda bu siteye güvencem.
  22. 22
    ne olduğunu bilmediğim burç. daha doğrusu "nasıl bulunduğu" gibi bir araştırmaya girmedim diyelim.

    bu "yükselen burç" mevzusunu, sonradan iş olsun diye sıkılan bir geyik zannediyordum. yani bunun onedio tarzı sikimsonik medya platformlarının uydurduğu bir hede zannediyordum ki öyle değilmiş baya eskiden de varmış yani.

    ne gerek var diye soracağım. hiççççç. koca bir hiçlik yani. burçlar ne kadar boşsa, yükselenleri de eşit oranda boş. laf olsun torba dolsun. flörtün sorunca "one la?" demeyesin diye uydurulmuş gibi. en gereksiz muhabbetlerin bir numaralı öznesi. kendime saygım yok demenin alternatif bir yolu...

  23. 23
    Benimki yengeç.
    Otuz yaştan sonra koçtan oraya terfi edeceğim.
    Kendime hiç saygım yok.
    Ölsem keşke.
    • 30 Yaşından sonra yükselene mi geçiş yapılıyormuş? Neyse kendi açımdan değişen bir şey olmayacak yani ^^
    • Öyleymiş ya ben de kuzenimden öğrendim hayatımda çok şey değişti ahajh burçlar arasında fark yoksa sıkıntı yok ahjaj
    • Normali Yükseleni aynı. Oğlaklık ömürlük ceza sanırım ^^
    • Ahajah nasip.
  24. 24
    Hala ne olduğunu çözemesemde baya etkisini belli ediyor. Bir aslanı kolay kolay başka türlü alttan aldıramazsın.
  25. 25
    genellikle ömrü yarıladığımız zamanlarda belirtileri ortaya çıkıyor. Doğrudan kişiliğimizi etkileyen astrolojik bir sembol.