kayıt

seviştiği kadını sağda solda anlatan erkek

  1. 5
    kadınların seviştikleri erkekleri tercih ederken ne kadar da dikkatli davranması gerektiğini bir kez daha gösteren erkektir. adam değildir.
  2. 6
    boş kasa erkektir, kasayı dolduracak hiçbir şey bulamaz.
  3. 7
    ''öncelikle kadının değil kendisinin mahremiyetine saygısı yoktur. hele bunu övünç kaynağı haline getirmişse ezikliğin dibindedir, anlattığına inanmak bile yersiz olur.''
  4. 8
    bi daha sevişemeyecektir.

    kadın cinsi "hmmm, bunun dili durmaz, het yerde anlatır." şeklinde düşünecektir ve bu dingilin seçilme şansı iyice azalacaktır.

    zamanla da yok olacaktır.
  5. 9
    Erkek zihniyetinde sevismek, nasil sevistigini anlatmak, kiminle sevistigini anlatmak kisacasi "yatak" konusunda olan biten her sey bir erkek icin "gurur" tablosudur.

    Anlatanin kendi hayatinda "ozel" olarak tanimlayabilecegi bir seyde yok acikcasi. Sunu soyle dusunmek lazim;

    Simdi bir kadinla berabersin. Her yatip kalkmani anlatiyosun. Zaman geciyor ve sen onunla ciddi bir yola giriyorsun. Yine arkadas ortamin ayni. Yani o zamana kadar kime ne anlattiysan yine ayni insanlar.

    Simdi, gerdek gecesinden tut da evinde yasadigin her ozel gecenin fragmani, sevistigin kadinin ne giydiginden ne kadar guzel performans sergiledigine dair ne varsa hepsi o anlattigin insanlarin zihninde bir fragman.

    Daha mi iyi boylesi? Hic mi kendine dair ozelin yok? Hic mi kendine karsindaki insana saygin yok? Ben sadece bunu merak ediyorum.

    Bu sadece erkek icin degil kadin icin de gecerli. Kadinlarda da vardir ozelini anlatma durumu.

    Ama iki kere dusunmek lazim bu tarz seyleri.