kayıt

seviştiği kadını sağda solda anlatan erkek

  1. 29
    Erkek değildir. Onun adı eskiden orosbu çocuğu idi sokakta şimdi ne derler bilmem.
  2. 28
    ya ilk defa sevişmiştir yada gavat ruhludur o kadar.
  3. 27
    boş kasa erkektir, kasayı dolduracak hiçbir şey bulamaz.
  4. 26
    Hayat boyu rastlamamanızı temenni ettiğim erkektir. Hiç bir şeye saygısı olmayan, kendisine bile saygısı olmayan insandır. Ağzı amcık hoşafıdır. Bazı şeylerin konuşulmayacağını henüz hâlâ öğrenememiştir.
    Bu modeline değil ama var olmayan birlikteliği varmışcasına anlatan modeline denk geldim. Benim dedemin babası zamanında yatak odasında olanı sağda solda anlattı diye karı boşamış adam. Böyle çiğliklere gelemem
  5. 25
    aslında kadınla sevişmemiş olandır.
  6. 24
    Benimdir. Nesi kötü bunun bu arada?
  7. 23
    karaktersizlik. o kişiyi dinleyen de bir o kadar kalitesiz.
  8. 22
    hiçbir şeye saygı duymayan parçacık "davar"nışı
  9. 21
    Erken boşaldığını da anlatsin bizce sorun yok.
  10. 20
    Erkek zihniyetinde sevismek, nasil sevistigini anlatmak, kiminle sevistigini anlatmak kisacasi "yatak" konusunda olan biten her sey bir erkek icin "gurur" tablosudur.

    Anlatanin kendi hayatinda "ozel" olarak tanimlayabilecegi bir seyde yok acikcasi. Sunu soyle dusunmek lazim;

    Simdi bir kadinla berabersin. Her yatip kalkmani anlatiyosun. Zaman geciyor ve sen onunla ciddi bir yola giriyorsun. Yine arkadas ortamin ayni. Yani o zamana kadar kime ne anlattiysan yine ayni insanlar.

    Simdi, gerdek gecesinden tut da evinde yasadigin her ozel gecenin fragmani, sevistigin kadinin ne giydiginden ne kadar guzel performans sergiledigine dair ne varsa hepsi o anlattigin insanlarin zihninde bir fragman.

    Daha mi iyi boylesi? Hic mi kendine dair ozelin yok? Hic mi kendine karsindaki insana saygin yok? Ben sadece bunu merak ediyorum.

    Bu sadece erkek icin degil kadin icin de gecerli. Kadinlarda da vardir ozelini anlatma durumu.

    Ama iki kere dusunmek lazim bu tarz seyleri.
  11. 19
    (bkz: mal)
  12. 18
    erkeklerin tamamına oranlarsak ortaya epey küçük bir sayı çıkar. sevişmeyi ve detaylarını arkadaşlarına anlatanlar genelde kadınlar oluyor.
  13. 17
    Sanırsın dünyayı fethetti, öyle biridir.

    Sıradan bir olayı gözünde büyütüp kendisiyle bonboş bir gurur duyar, hayvan.
  14. 16
    erkekliğini kanıtlamak istiyordur lakin erkekliğinde sorun vardır. kadını metalaştıran, onu av gözüyle gören tüm kuşu kalkmaz erilleri hasat edeceğiz !
  15. 15
    ideoloji karmaşası yaşıyordur.
  16. 14
    geldiği noktanın sebeplerinden biri toplum ve ailedir. ha karaktersizliği ayrı ama bunun bir ''erkeklik'' göstergesi ve/ veya üstünlük belirtisi olduğunu birçok mal değneği bilir. bunun atanmış cinsiyetle de alakası yoktur. erkek olsa da kadın olsa da karakter yoksunluğu ve seviyesizliği değişmez. içten içe yaşadıkları eziklik kompleksinin dışa vurumu bu şekildedir. hayatı boyunca bir baltaya sap olamamış insanlar bu şekilde bir işe yaradıklarını sanarlar.
  17. 13
    Basit erkektir. Üniversitede bir arkadaşım, sınıftan bir kızla beraber olmuş ve bunu sınıfta bizlere gelip kalabalık ortamda anlatmıştı. Tabi bütün sınıf hatta, bütün bölüm öğrenmişti kız dahil. Bir gün kız sınıfta yanımıza oturup anlattı ve " beklediğimden çok ufaktı, 2 dakika performans gösterebildi, kadınları mutlu etmeyi bilmiyor. Aklım olsa yatmazdım. " diyerek cümleyi bitirdi. Özellikle bu cümlesini tüm sınıf duydu ve kız unutuldu mevzu çocuğa döndü. 4 sene bütün bölüm dalga geçti çocukla, aklı başına gelmiştir umarım.
  18. 12
    kadınların seviştikleri erkekleri kızlara anlatırken bir sorun olmaması ve erkeğin bu kadar yaftalanması garip.

    erkekler bu tarz kişiye özel şeyleri pek dinlemeyip, anlatan kişiye tavır almasını bilir ama dediğim gibi kadınların bu konuları adeta gollum gibi çömelip, dinlemesi ilginç.
  19. 11
    kendisi gibi arkadaşlara sahip adamdır. yaptığı şeyi ne kendi ne de arkadaşları yadırgar. yoksa niye gelip seviştiğin kadını herhangi birine anlatasın ki.
  20. 10
    bunu kadınlar yapınca "marjinal", "çağdaş" gibi saçma sıfatlara mazhar olurken erkek yapınca aouvvv. yani önceki seks deneyimlerini ballandıra ballandıra anlatan, birlikte olduğu erkekle ilgili sadece anne kızlık soyadı hariç her türlü detayı veren o kadar çok kadın tanıyorum ki inanamazsınız. ha onları ayıplıyor muyum tabi ki hayır. sonuç olarak ben gıybet sever bir insanım. ama aynı hareketi bir erkek yapınca da oturup delikanlılığın kitabını yazanlara da gıcık olmuyor değilim. eşitlikse her konuda eşitlik olsun gıybet dahil.
  21. 9
    Hiç hoş bir hareket değil.
    Aslında kızlar anlatır en yakın arkadaşına ama zamanla bu ayrıntı verme mevzusu ve hatta anlatma mevzusu bitiyo. Ama bi erkek görgüsüzse görgüsüzdür
  22. 8
    zafer kazanmış komutanlar gibidir. pek yadırgayamıyorum.
  23. 7
    Erkek derken biz onlara erkek demiyoruz şimdi burdada agzimi öğle şahsiyet sizler icin bozamam
  24. 6
    gene bir başlık hatası. erkek değildir. sadece çükü vardır. hepsi o kadar.
  25. 5
    kadınların seviştikleri erkekleri tercih ederken ne kadar da dikkatli davranması gerektiğini bir kez daha gösteren erkektir. adam değildir.