kayıt

zeki kadınların genelde yalnız olması

  1. 9
    Birisine bir şeyler hissetmek, duygusal bir bağ kurmak ve hayatı acısıyla tatlısıyla paylaşmak aptallık değildir fakat aşırı derecede ilgiye muhtaç olmak, bir erkeğin gölgesinden çıkamamak, kendini idare edememek, kişiliğinden ödün vermek, hobi edinememek, meslek icra edememek büyük aptallıktır. Kadın, bu tarz şeyler yaşamayacağı, sağlıklı ve temeli sağlam bir bağ kurabileceği erkek ile karşılaşmadıysa ve sırf yukarıda saydığım aptalca eylemleri gerçekleştirmek ve o duyguları yaşamak, kendini tatmin etmek adına bir şeylere başlamıyorsa ne istediğini biliyordur, zekidir ve yalnızdır.
  2. 8
    Doğru bir genellemedir. edilgen bir konumda olmak istemiyorlar çünkü etkenlerin yanında pasif kalmayı kendine yakıştıramıyor.
  3. 7
    ilk girdide bakınız olarak züğürt tesellisi yazmasını istediğim başlık. kadın erkek fark etmeksizin yalnızların kendini avutma sanatıdır bu. olduğu durumdan mutlu olanlara ve kendini tanıyanlara selam.
  4. 6
    "ehehe ben zekiyim bak ondan yalnızım gördün mü ehehe" tiplemesinde kadınlar var oldukça benim nezdimde geçersiz genellemedir.
  5. 5
    Zeki de değil kadınlar hep yalnız bence.

    Niye böyle olduk biz ya?
  6. 4
    (bkz: doğru olan bir genellemenin olmaması)
  7. 3
    (bkz: hangi sandalye)

    çabukkkk mavi gelmeden çabuukkkk bu bknz vermem lazım .ddd

    t: olmayan kadındır, türkiyede zeki kadın, özellikle 18-24 yaş aralıgında yok denilecek kadar azdır. bu aralıkta kızların büyük cogunlugunun tek gayesi insta storyleri olan kanser birer orospbu evladıdır.

    not: türk kızlarıyla mümkün mertebe evlenmeyin.

    not2: mutlaka ama mutlaka yabancı dil ögrenin.

    not3: zeki türk kızı olur o da olumlu. onunla evlebilrisiniz.
  8. 2
    Yanlış genelleme, zira zeki kadın yoktur ehehe...
  9. 1
    doğru bir genelleme.

    çünkü zeki kadınlar erkeklere ya da başka insanlarla değil evren ve bilimle uğraşır.