kayıt

dışarda yalnız yemek yemek

  1. 18
    yalnız başına yemek yemek, yanında seninle birlikte yavaş yavaş yemek yiyen diğer kişinin olmasından kesinlikle daha iyidir.
  2. 17
    Dışarıda yemek yerken genelde yanımda birileri olduğu için muhabbet edip yemeye alışmışım. Asla tek yemem gibi bir takıntım yok ama tek olunca direkt yemeğe odaklandığım için çabucak yiyip bitiriyorum.
    Sonra çok anlamsız geliyor her şey* yemeğin zevkine varamamışım gibi hissediyorum.

    Böyle de bir anımdır.
  3. 16
    1. Zamanı,
    2. Yemeği,
    3. Hesabı kimin ödeyeceği sorun olmayan, yemektir.
  4. 15
    Bayılırım.. yemek yerken konuşmayı değil bir şeyler okumayı ve gözlem yapmayı sevenlerdenim. Görüp de benim için üzülen insanlar varsa yapmayın.
  5. 14
    Oldukça fazla yaptığım eylem. Yaşadığım bir olay neticesinde, yalnız yemek yemenin aslında acınası ve zavallı bir izlenim doğurduğunu öğrendim. Yine bir gün kendi başıma bir şeyler gömerken, beni tanıyan birisi yanıma gelip acıyarak bakan büyük gözleriyle "ya alaskan naber, istersen gel bizle ye hep aralarda, muhabbet falan da ederiz" dedi. Ben de garibim olayın yalnız yemek yemekle alakasını anlamadan, "tamam yemekten sonra gelirim" dedim. Asıl olay beraber yemek yemekken ben yemek sonralarında gittim hep. Tabi bu sonralarda ki muhabbetlerden bana acınıldığını anladım. Eskiden mutlulukla yemeklerimi yerken artık acaba kaç kişi daha bana bakıp "yıkığa bak yazık" dedi diye düşünüyorum. Her şeye rağmen hala tercihim yalnız yemek konusunda. Sırf yalnız kalmamak için biriyle yemek yemektense, yalnız yemek daha iyi.
  6. 13
    Çok sevdiğim eylem. Kendimle konuşup çevreyi gözlemliyorum.
  7. 12
    Benim için biriyle yemek yemekten farksız olan eylemdir. Ben zaten yemek görünce karşımdakini unutup , yarınlar yokmuşcasına yediğim için bana koymayandır.
  8. 11
    İnsana olduğundan daha yalnız hissettiren eylem. Bir kez burger'a gitmiştim, kızın biri yanıma yaklaştı. Nasıl da heyecanlandım... Birlikte at eti yiyebilme ihtimalimiz.. Fişimi rica etti ve gitti.

    Sanki acınılasıymış gibi hissettirse de aslında herhangi bir yerde herhangi biriyle yemek yemekten farksızdır.
    • :( ben birlikte yemek yerim senle ya sosyal mesafe dahilinde...
    • kutup sözlük burger king modlar zirvesi... varım...
    • sizi ayk'a söylicem lan :(
    • merak etme mavi smoke iki çocuk menüsüne bizi unutur biz ordan huqqa'da fokurdamaya gideriz...
  9. 10
    Twitter tabiriyle 10/10 aktivitedir , kendi başına bir siki beceremeyen insanların yıkıkça bulduğu olaydır , ananızdan tek doğdunuz ne bu insanlara bağımlılık
  10. 9
    artık eskisi kadar koymuyor da ne bileyim yemeği yiyemeyince öylece bırakmak yerine karşımdakine sen yesene yaağ falan demek istiyor insan arada sırada
    • paket yapın de. kedi köpeğe ver :D
  11. 8
    güzel eylem. üstüne bir de kahve ya da çay içerken iki üç cümle bir şeyler karaladınız mı keyfinize denmiyor. ama alelade bir yerde yemektense sevdiğiniz bir yerde haftada bir kere böyle alışkanlık gibi yemek daha tatlı oluyor. çalışanlar fincan çayınızı yemekten bi 15 dk sonra falan siz istemeden getiriyorlar.
    bilmiyorum ben seviyorum böyle ufak detayları
  12. 7
    son zamanlarda sadece yemek değil bir çok aktiviteyi tek başıma yapmak zorunda kaldım. alışık değilim ama fena değil kafa dinliyor insan. tabi insan bazen yanında sohbet edip eğlenecek birini istiyor.
  13. 6
    düzenli olarak yaptığım eylemdir
    sebebi yemeğe çıkacak kimseyi bulamamamdan ziyade kendi başına olmanın verdiği o güzel özgüvendir
    ben birey olarak varımdır
    başkaları ile kontak halindeyimdir
    ama asla onlara muhtaç değilimdir

    ha bir de işini bilen herifin teki bir virtüöz edasıyla çatak bıçak salladığında izlemesi gerçekten keyifli olur
    hem ilk elden
    hem de bizzat deneyimle sabit.
  14. 5
    İçerisi dışarısı fark etmeksizin koyan bi eylemdir.
  15. 4
    yapmaktansa ac kalmayI tercih edebilecegim eylem.
    yaptIgImda da bir an evvel bitirsem de kurtulsam bu angaryadan der gibi oluyorum
  16. 3
    Karizmatik hissettirdiği kadar üzücü de. Bilmem, ben böyle hissediyorum. Hep o özendiğim aktörler yapıyor bunu bana. Biliyorum.
  17. 2
    ayy ben dışarda yalnız yemek yiyen insanlara çok üzülüyorum hemen oturduğum masaya davet etmek istiyorum ama çoğu zaman çekindiğimden ya da yanımdaki kişilerin istemediğinden üzüle üzüle yemeğimi yiyorum
  18. 1
    mecbur kalmadıkça yapmayacağım eylem. en iyi ihtimalle gider sokaktan bir çocuk bulur onunla yerim.