kayıt

noter onaylı borcu yoktur belgeli kadın

  1. 1
    *

    Her kyk borcu olmayan türk erkeğinin hayalindeki kadındır ehehe...
  2. 2
    Eşe dosta borcu vardır. Bu devirde borçsuz kadın mı olur?
    Kyk borcu mesela? O da mı yok?
  3. 3
    bu ben oluyorum galiba. kyk kredi kartI arkadastan borc almak vs hicbir sey yok. o kadar eminim ki notere gider de borcum cIkarsa $aaak diye duser bayIlIrIm.
    • gss demi yok ?
    • yook :d
    • desene ayk sigorta primini aksatmıyor :D
    • zaten ben sadece sigortamI odese yeter demistim xd.
    • yav notere gidip borcum var mı diye baktırmak sonra borcunun çıkmaması gibi bir durum yok arkdşlr lsljfsldf adam nerden bilsin sizin borcunuzu
  4. 4
    noter "borcu yoktur" yazisi vermez ki amk. Noter bilemez yani. Bankanin suc ile ilgili karar vermesi gibi bisi olur.
  5. 5
    bir gün ofise ansızın çıkıp gelerek "ben bütün malımın mülkümün kimse tarafından alınmamasını istiyorum bunun için ne yapabilirim?" diyen ablayı aklıma getiren başlık. "hanfendi zaten mülkiyeti size ait olan şeyler sizin rızanız olmadan başkasına devredilemez ayrıca bir işleme gerek yok" dediğimizde de "olsun ben yine garantiye almak istiyorum" demişti. "yanlış anlamayın deli falan değilim" diye de eklemişti ama tam da deli gibi görünüyordu.

    başlığa gelirsek, genel olarak "borcu yoktur" gibi bir yazı alınamaz. kimse başka bir kişinin herhangi bir kimseye borcunun olmadığını garanti edemez. Noterler dahil.
  6. 6
    SGK’dan ıslak imzalı alsa daha iyi olurdu tabi. Olmadı e-devlet çıktısı da olur, ama belge doğrulatması yaparım sonra kırılmaca küsmece yok.*

    Takiplerini bekleyen kadındır.
  7. 7
    işte aradığım kadın budur... erkeğine yük olmak istemeyen, onu sağılacak bir büyükbaş olarak görmeyen bir varlık. ayrıca ayda 5 haneli maaş kazanıyorsa nikahı ivedi olarak basabiliriz.
    • ya sen bana ''kyk bursu alma, ben borçlu biriyle evlenmem'' diyen adamsın. o yüzden kendimi bu yüce gönlün saltanatına adıyorum ve başlığın atfedildiği kadın olarak kendimi ilan ediyorum. şaka şaka. senin saçını başını yolarım kim bu borçsuz kadın?