kayıt

17 ağustos 2018 donald trump'ın türkiye hakkında tweeti

  1. 1
    tweet

    demiş ki: "türkiye yıllardır abd'den faydalanıyor. şimdiyse vatansever, harika bir hristiyan rahibimizi alıkoydular. masum bir insanın serbest bırakılması için hiçbir şey ödemeyeceğiz, aksine türkiye'nin önünü kesmeye devam edeceğiz."

    trumpcuk yıllardır üslerinle bizden faydalanan senin devletin. gittiği her yere demokrasi diye kan götüren devletin. senin harika papazın bildiğin iş birlikci hainin önde gideni. masum olduğuna bir zahmet bırakta bağımsız ve tarafsız yargımız karar versin. hep demokrasi ve yargıdan bahseden abd'ye bak sen. bırakmıyorsunuz ki adalet işlesin. sen ve senin herkesin önünde diz çökmesini beklediğin devletin bu ülkeye diz çöktüremiyecektir emin ol.

    neyine güveniyorsa artık resmen küstahlıkta zirveyi aşmış geçmiş. tehdide bak yahu.
    • Trumpın kalemini kırmaya kayeka.
    • bağımsız ve tarafsız yargımız :D :D :D :D
    • sayın hakim norveç ten bildirdi.
  2. 2
    Adam Amerika başkanı. binicez üstlerine vurucaz kırbacı dese, kaç ülke çıkıp laf edebilir?

    Tayyip neye güveniyor anlamıyorum. Harbiden Allah'a mı güveniyor? Onu çok bilmiyorum ama çalışma şeklinin duayla olmadığını biliyorum. Bizzat kontrollü deney yaptım.
  3. 3
    Devlet işlerinin cıvıması.
    Tweet atarak vatandaşına, başka bir ülkeye mesajlar veriliyor. Trump suyunu çıkardı. Tipik abd kibiri ve gerizekalılığıyla Tc'nin abd'den faydalandığını söyleyebiliyor. Markaları,fastfoodları,üsleri,askerleri ile buradalar. Ülkemizde az bulunan petrolü bile işletiyorlar. Bi de Tc bizden faydalanıyor demez mi!
    Abd için askerimizin kanını dökenler, iphone kıran mallar da trumpla aynı işte. O yüzden bu kavga uzun sürer.
    He Rusya napardı? Gürcistan diklenince Tiflis'i bombaladı,2 saatte diz çöktürdü. Putin,deneyimleriyle neyi,nerede yapacağını bilen adam.
  4. 4
    Tanım ABD başkanının attığı bir tweet.

    Sosyal medya nasıl bir şey yahu adam ABD başkanı ama sık sık olarak kişileri veya ülkeleri hedef alan tweetler atıyor melih gökçek gibi. Hiç mi işin yok be adam? diye sorası geliyor insanın.
  5. 5
    Atılan tweetten daha etkileyici olan altındaki yorumlar. Adam göster şu isis sevicilere gününü diyor. Sorsan türkiye'nin dünya üzerindeki yerini bilmez ama isis'çi islami terörist zart zurt olduğunu bilir.
  6. 6
    artik çokta siklenmeyen tweetler zincirinin yeni halkasi. rte de bu saatten sonra o papazi vermesin a.k. ayrica o sarı kafa da içeride çok zor durumda. uyguladiği politikalara halktan ve iş dünyasindan ciddi tepkiler geliyor. rte'nin de asil güvendiği şey bu bence. abd halki türk halkı gibi değil adamlar sorguluyor.
  7. 7
    (bkz: arkadaşa oyun parkı gönderelim)

    yine saçmaladığı başka bir twit.
    karısı boşayacak ya bunu, bütün depresyon aşamalarını türkiye ile atıyor hıyarağası.
  8. 8
    Seni de o mc donalds kokan sacini da rahibini de...ulan...