kayıt

football manager 2019

  1. 1
    2 kasım'da yayınlanacak olan oyun. bekliyoruz.

    twitter.com/...
  2. 2
    "Türkiye'deki ekonomik iklimden dolayı FM 2019'un önerilen satış fiyatı ₺179 olacaktır. ₺119 olan mevcut önerilen satış fiyatı, en erken 24 Eylül Pazartesi gününe kadar Steam'de bu şekilde kalacaktır; yani hâlâ mevcut önerilen satış fiyatı üzerinden ön sipariş verilebilinir."

    şeklinde bir açıklama yapılmış.

    twitter.com/...

    bu fiyata almam mümkün değil :(
  3. 3
    yeni özellikleri tanıtılmış olan oyun. var sistemi gelmiş.
    twitter.com/...
  4. 4
    Beleş gelse de oynasam oyunlarından biri.
  5. 5
    galatasaray'ımızla yine porto modeli uygulayıp, 2'ye aldığım gençleri 15-20'ye satarak florya'ya heykelimi diktireceğim oyun.
  6. 6
    Ön sipariş ile aldığım ve hala çıkış tarihini beklediğim oyun
  7. 7
    betası çıkmıştır.
    • wow wow wow gecenin güzel haberi de geldi... bir de pes'in crack haberi çıksa
  8. 8
    betasını indirip oynamaya başladım da, ya arkadaş yıllar geçti şu oyunculardaki tutarsızlığı bi çözün ya.

    fenerbahçe ile oynuyorum. roman'a teklif geliyor, reddediyorum. bana gelip "aga ayrılmak istiyorum ben niye satmadın" diyor. diyorum ki "o paraya satamam, şu paraya satarım anca" diyorum. "tamam aga, inşallah caymazsın" diyor.

    o parayı veriyorlar, ben de lafımı yememek için satıyorum. giderken de "ayrılmak istemeyeydin daha beraber çalışırdık amma canın sağolsun" diyorum. "ne saçmalıyon aga, ayrılmak isteyen kim ki" diyor.

    siker misin sabaha mı bırakırsın.
  9. 9
    çok kapsamlı olmuş. yoruyor ama neyse ki yardımcı oluyor.
  10. 10
    Oynayan var mı ?
    • Daha almaya fırsatım olmadı ayrıca oyunlardaki vergi miktarı da artınca baya bir pahalı hâle geldi alır mıyım bilmiyorum
    • Dostum bende almadım internetten indirdim şuan çatır çutur oynuyorum.
    • Nasıl knk güzel mi bir de link salsana bana indireyim
    • Yooo xd
    • Kırıldım..
  11. 11
    indirdik bakalım... fm 2016'dan sonra çok kapsamlı ve karmaşık geldi hemen çıktım. Daha geniş bir vakitte inceleyip değerli yorumlarımı buraya bırakırım.
  12. 12
    santraforların gol atamadığı ilginç bir oyun. gol sıkıntısı çekmiyorum, takım leblebi gibi gol atıyor ama golleri ya kanat oyuncularım atıyor, ya da orta saha oyuncularım. santraforlar hep pasif kalıyor. birden fazla taktikle denedim ama sonuç bu.
  13. 13
    Aşırı kolay oyun. İlk senemde Beşiktaş ile süper lig sampiyonu oldum. Uefa'da çeyrek final oynadım. İkinci senemde namağlup süper lig şampiyonluğu, Türkiye kupası, Türkiye Süper kupası, şampiyonlar ligi finali oynadım. Üçüncü senemde aklınıza gelebilecek tüm kupaları namağlup şekilde aldım. Dördüncü senem de yine aynı. En sonunda sıkıldım ve türlü ibnelikler yaptım. Gittim kendimi Bayern Münih'e Barcelona'ya filan yeni menejer olarak ekledim. En iyi oyuncularını 19 yaş altı futbolcularımla para vermeden ve maaşlarını onlara kitleyerek takas ettim. Ve haliyle yine tüm kupaları namağlup aldım ve oyunu sildim. Oyunu silerken 180 maç yenilmezlik serim vardı.
  14. 14
    Biraz dinlensin diye 2 haftalık tatile gönderdiğim oyuncunun tatilin 4. günü sakatlanarak sezonu kapatması ile beni yarmış oyun. Ulan barda kafanda şişe mi kırdılar, uçağın mı düştü ne olmuş olabilir amk tatilinde?