kayıt

meriç damgası yemekten korkup kızları savunamamak

  1. 1
    düşük özsaygı sahibi kişilerin sorunu. yüksek özsaygı sahibi kişiler hanımları savunurlar çünkü kimin ne dediği ve ne yaptığı (laf atılması ya da dışlanmak) umurlarında değildir.

    bakın nathaniel brandon adındaki bir psikoterapist ne diyor:

    yüksek özsaygı sahibi kişiler objektif gerçekleri baz alırlar. gerçekleri bilirler ve her zaman kendi kimliklerine bağlı olurlar. onların zıttı ise, hayatları gerçekten kendilerinin olmayan, başkalarının beklentilerini, durumlarını ve değerlerini karşılamak için yaşayan kişilerdir. ne olursa olsun "normal" görünmek için çabalarlar ve çevrelerindeki kişiler kendilerini reddederlerse çok kötü hissederler. branden böyle kişileri "sosyal metafizikçiler" olarak tanımlar, çünkü yaşam felsefeleri kendilerine değil, başkalarına odaklıdır.
  2. 2
    umut sarıkaya embesilinden etkilenmenin yan etkisi.
  3. 3
    Endişeyle içindekileri söyleyememek korkudan öte bir şeydir. Bir yılandan, Bir böcekten Hatta bir kediden bile korkulmasini anlayabilirim. Kendini koruma güdüsü insanlara tuhaf korkular yaratabilir. Kedinin üzerine atlayıp saldiracagi düşüncesi bana tuhaf ve komik gelirken bir başkasının cehennemi olabilir. Bu korkudur.

    Cinsiyeti ya da kimliği ne olursa olsun haklı birini savunmamanin gerekçesi sadece korku olamaz. Böyle küçük bir tanımlama ile gecistirilemez.

    Doğaya ihanet, kişisel beklentiyi gerçeğin üzerinde tutmaktır. Haksizliktan doğan sahte sevgi ve saygının ömrü kısa olur. En olmadık yerde elinde patlar.
  4. 4
    Meriç damgası mı kaldı aq yıl 2018
  5. 5
    insanları kategorize etmek ata sporumuz haline geldikten sonra ortaya çıkan korku.
  6. 6
    (bkz: üzüleceğin bir hareket yapma gardaşım)