kayıt

Devlet dairelerine Erdoğan’ın resmi asılmalı

  1. 1
    Eski meclis başkanı ismail kahraman’ın söylemi.

  2. 2
    (bkz: siktir deli)

    yeni adetler çıkarmakta üstüne tanınmayan eski tbmm başkanı söylemi.
    sen evinin her köşesine as mümkünse, ülkemizden uzak dur diye ötelenmesi gerekir.
  3. 3
    eski tbmm başkanının söylemi.
    halihazırda resimleri devlet dairelerinde asılmış olmasa da atatürk ün resimleri yavaş yavaş indiriliyor biliyoruz. bazı bürokratlar kafalarına göre resimleri indirtiyor ne yapıyorsun sen diyen de yok.
  4. 4
    icraate geçirildiğinde iyi sonuçlar vermeyecek olan bir tavsiye. zira, "yıkarlar". her ne kadar delice seveni olsa da bir o kadar sevmeyeni var. gelip gidip o fotoğrafa tükürürler filan, sonra al başına belayı. yemin ederim çıkarsa iç savaş bu yüzden çıkar. kimsenin kimseye ne saygısı var ne de tahammülü.

    umarım böyle bir uygulama olmaz.
  5. 5
    Zamanla yapılacak olan hadise ve kimse de sesini çıkarmayacak. Ayrıca benim de desteklediğim tavsiyedir. Zira atatürk'ün resminin olduğu yerde görev yapacak şeref yok bunlarda.
  6. 6
    yakında gerçekleşmesi muhtemel olay. belki 2023 sonrasında yaşanabilir bu hadise. evine rte portresi asıp önünde namaz kıldığını söyleyen insanlar var bu ülkede * , devlet dairelerine asılması ne kadar anlamsız olsa da çoğunluğun destekleyeceği türden bir iş. bu ülkede çoğunluk her zaman haklıdır. bir kaç yıla asılır bu yüzden.
    • Demokrasilerde çoğunluk hep haklıdır. :)
  7. 7
    fotoğraf asınca n'olacak.
    (bkz: ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz) cumhurbaşkanı işini iyi yaptıkça zaten adından söz ettirir. fotoğrafını asıp bakıp iç çekmek isteyen asar :)
    hiç kimsenin fotoğrafının asılmasına gerek yok
  8. 8
    İntihar etmek için daha kolay yöntemler de var, bir de onlara baksınlar.