kayıt

Ben şimdi ne yapacağım

  1. 5
    www.youtube.com/... arka arkaya izleyin ve sağ alt köşedeki kadına odaklanın.
  2. 4
    Derken bulaşık makinasının bitiş anına denk geldim. Boşaltması bile bana kalmadan tekrar doldurdum. Teşekkürler makinacim. Iyi ki varsın.
  3. 3
    Başım her sıkıştığında istisnasız kendime durmadan bu soruyu soruyorum 'ben şimdi ne yapacağım?'. O değilde ben şimdi gerçekten ne yapacağım...
  4. 2
    Bu hafta okulumun sona erip tatile girmemle yüzüme tokat gibi çarpan soru. Aylarca stajlarla derslerle sınavlarla çarpışıp birden evde kendimi spor haberlerinin 5. Tekrarını izlerken buldum. Bu boşlukla nasıl yaşanır bilemiyorum sözlük. O büyük tempoya o kadar alışmışım ki normal hayatta ne yapılıyordu unutmuşum aq.
  5. 1
    Hayatın bazı anlarında karşımıza çıkan ve çoğu zaman cevap veremediğimiz soru. Sorunun cevabını genellikle zaman verir. Zamanın bile cevap veremediği sorular kişiyi boşluğa iter ve bu manasız boşlukta bir şey olana kadar düşer.

    Ben şimdi ne yapacağım?

    Kendimi oblomov gibi bir yere sıkışmış hissediyorum, pavel ivanoviç çiçikov gibi her şeyini kaybetmiş bir sefil gibi veya hiç yolcusu yokmuş gibi yol olan bir geminin içindeki en ücra köşede kalmış birisi gibi de olabilir ama -en azından şimdilik- güçsüz hissetmiyorum. Sadece kaybetmiş gibi işte. Gibi dediğime bakmayın ben kabullenemem, belki de kaybetmişimdir yani. :)