kayıt

sevilecek kız değil sikilecek kız lazım diyen erkek

  1. 1
    açık sözlüdür.

    .d
  2. 2
    Tek kelimeyle iğrençtir, mide bulandırır.
  3. 3
    Gitsin ötede çiftleşsin. Zira böyle bir şeyin insan olma gibi bir lüksü yok.
  4. 4
    kimseyi ilgilendirmeyen erkektir. kadınlar demiyor mu, kadınların kiminle ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez diye. aynı şey işte.*

    ayırca, sonuçta kimseye edilmiş bir hakaret yok. eğer kamufle bir şekilde, olduğundan farklı gösteren maskeyle ve aldatıcı şekilde yaklaşmıyorsa karşı tarafa, "ben istediğimi belirtirim sakınca görmeyen kadınlar gelir" şeklinde bir tarzı varsa, sakınca görmeyen kadınlar gider. sonuçta takındıkları minnoşluk maskesi yüzünden pek yakıştırılamıyor olsa da kendini öyle gören bir dünya kadının olduğu da bir gerçek. bu kadar basit.
    • Ama bunu söyleyip bacıma bahma lan yada kızlara bakıp oruspu la buğ demesi hariç, dimi? smiley
    • o ikiyüzlülerin de taaa ^^ anladın umuyorum ^^
      evet hariç ^^
  5. 5
    Söylemi kaba olsa da saygı duyulması gereken erkektir. Aşka inancını kaybetmişse aynı evin içinde evlenip ne yapacak. Evlenmesin daha iyi.
  6. 6
    Adamdır. Helal olsun beee milli olmuştur.

    (bkz: haydi bi alkış)
  7. 7
    Aslında herkesin içindekileri bu şekilde söylediği için kaba olmuştur. Kimse kusuruma bakmasın ama çoğu kişinin kafası bu şekilde çalışıyor. Gidiyor sırf iki yiyişmek için sevgili oluyor mesela. Ama bu adam gibi adam niyetini en baştan belli ediyor. Senin taşşağına iki yumurta çakıp yerler.
  8. 8
    zührevi hastalık kapınca zırlar
  9. 9
    6 farklı dns adresini ezbere bilen, donanımhaber'de bedava vpn kovalayan bir porno tutkunudur. Hayati da gördüğü filmlerden ibaret zanneder. 5-6 seneye aramıza katılır. Henüz değil. Ben haber veririm geldiğinde.
  10. 10
    sevdiği insanla sevişmeyi hatta hunharca 'sikişmeyi' travmatik bir şey olarak görebilecek kadar cinsellikten bir haber; derin bir bağ kurma ihtiyacı hissetmeksizin, ilgisini çeken, etkilendiği biriyle bir yakınlık yaşamak isteyen bir kadını da yaftalayıp ötekileştirebilecek kadar sığ ve geri kafalı bir primattır. erkekliğinden şüphe ediniz. neden derseniz, kadını anlayan, anlayabilen, tanıyan, yatakta ne istediğini çözebilecek, o tutkuyu yaşatabilecek bir erkek sekse böyle bakıyor olamaz. hiç bir paylaşım yaşamadan, bulutların üstüne uçmadan, uçuramadan yapacağı 3-5 dakikalık gidip geliş onun gözünde 'sikiş'tir. böyle de çirkindir işte uslubu.
    siktirsin gitsin, 21. yüzyıldayız, yetmedi mi artık ya?
  11. 11
    niyetini açık ve net dile getiren delikanlıdır. hak ettiği karakterdekilerle karşılaşacağı kesindir. sinsice yaklaşmadığı ve hayaller ile oynamadığı için tebrik edilmelidir.