kayıt

Anıtkabir'de Atatürk'e hakaret eden çarşaflı

  1. 1
    Anıtkabir'de Atatürk'e hakaret eden kahpe ninja içeren video.
    twitter.com/...
    Seni sıçıp piyasaya sürenin amına koyayım.
  2. 2
    Adamın kurduğu ülkede yaşayacaksın, onun sayesinde bir bunağın 4. karısı veya cariyesi olmaktan kurtulacaksın, onun sayesinde istediğin zaman istediğin yere hür iradenle gidebileceksin, o adam sayesinde erkeklerle eşit haklara sahip olacaksın, o çarşafı o adamın getirdiği laiklik sayesinde zorla değil hür iradenle giyeceksin ama kalkıp o adama hakaret edeceksin oh ne güzel dünya amına koyim. Bunlardaki ahlak ve şeref orospudaki kadardır ancak.
    • Ciddi mi bu?
  3. 3
    ne giydiği ne olduğu umurumda bile olmayandır.

    ancak sen zararlı cemiyet artığısın.
  4. 4
    Kadının özrü kabahatinden hatta zekasından büyük fakat
    Çarşaflı demek üzücü olmuş, ayrıştırıcı bir kelime gibi.
    Onun yerine sadece kadın denilebilirdi.
  5. 5
    şu kadın imiş. makyaj falan da çarşaf ile şahane. tabii laiklik çok güzel lan gelsene.
    • yüzü alttan preslenmiş sanki bok suratlı karı.
    • işte değişik bir kendini kapatma şekli. çene kapalı ama ağız boş konuşuyor.
  6. 6
    sikimde bile olmayan çarşaflıdır.

    zira çoook yakın bir zamanda leblebi toplayan çorumlu gibi, altın toplayan mario gibi toplayacaklar hepsini.

    (bkz: cemaat ve tarikatlara yapılacak olan operasyon)
  7. 7
    (bkz: nasıl orospu olunur)

    bir kaşar isyanıdır.
    çok da sinir etmemelidir ama. çünkü ne düşünürse düşünsün, eşek gibi o anıtkabir'e gitmiş, eşek gibi atatürk'ün kurduğu ülkede anırabilmiştir.
    seve seve kabul edeceksiniz, keşke defolup gitseniz ama işte.

  8. 8
    Kendisine şunları söylemek istediğim zat.
    "Bak eğer soracak olsam ki haddime değil, başındaki ve çenendekini inancının gereği olarak taktığını ve böyle amel ettiğini söylersin. Ama şunu unutma 'edep amelden önce gelir' edepsizlik ettiğin sürece o başındaki hiçbir mana ifade etmez. Ölmüş biri için hele ki o kişi bu milletin belleğinde önemli bir yere sahip biri iken dile getirdiğin bu sözleri vicdanın kaldırıyorsa senin insanlığın beş para etmez. Hz. Muhammed; "Bir topluluğun önderi, o topluluk sizin gözünüzde aşağılık bir topluluk bile olsa saygı gösterilmeyi hak eder." demiş. Sen ve senin gibilerin yetiştiği yerlerde şekilden ve yüzeysellikten başka bir haliyle anlatılmıyor kızım bu din. Gözünü aç, oku, bağlantılar kur ve düşün. Emperyalizmin İslam içinde kolları olmuş bu örgütler neden Mustafa Kemal Atatürk'ü hedef tahtasına koydular? Bak kızım bu rüzgar bir gün geçer, arkanızda size kin ve nefret duyan insanlar bırakmayın. Gönül insanı olun gönül alın bu kibir insana yakışmaz hele müslümana hiç yakışmaz."
  9. 9
    Çok hızlı bir r yapıp özür dilemistir.

    twitter.com/...
  10. 10
    Anlam veremediğim olaydır. Kadınsın ve sana değer veren erkeklere verilen hakları kadınlara da veren sen yerde sürüklenmeye değil omuzlar üzerinde göllere yükselmeye layıksın diyen birine hakaret ediyorsun. Senin ben beynini gondikliyim.
  11. 11
    biz zihniyetin sefil bir temsilcisidir. bu zihniyet şu an özgüven patlaması ile içlerindeki cumhuriyete, atatürk e ve başka değerlere karşı kinlerini kusuyor. ama ileride işler değişirse ne olur kısmını hiç düşünmüyorlar.
    28 şubat döneminden onlarca mağduriyet anlatan bu insanlar ileride 28 şubat dönemini mumla arar hale gelecekler bence. hatta öyle ki etliye sütlüye karışmayan sıradan kapalı kadınlar da o rövanştan nasibini alacak bence. kendini dindar sanan bu sakiller bu hareketleriyle nasıl bir bok yediklerini o zaman anlarlar.
    burada eksiye doymuştum ama sözlerimin arkasındayım. ben şimdi nasıl size engel olmak isteyen ama olamayan taraftaysam o zaman da size yaplacaklara engel olmak isteyen ama olamayan tarafta olacağım sanırım.
    (bkz: başörtülü kadın özgüveni)
  12. 12
    O kadar çok nefret ediyorum ki bunlardan hepsi geberse üzülmem
  13. 13
    herhangi bir insanın böyle demesine üzülüyorum yazık diyorum fakat bunu diyenin kadın olması beni çok daha fazla üzüyor. önceden çöp kadar değerinin olmadığını bilsen keşke Atatürk olmasa sana konuşma hakkının bile verilmeyeceğini bilsen keşke.yüksek eğitim gördün mü bilmiyorum ama zorunlu olan kısmı mutlaka almışsındır savaşın ortasında her yer yanıp yıkılırken hakaret ettiğin ulu atatürk'ün senin eğitim alman için verdiği çabayı bilsen keşke. kadınlar kadınlar diye çırpınan adam hakkında bir iki kitap okusan keşke okuyup da o adama hayran olmamanın mümkünsüz olduğunu kendini her fırsatta teşekkür ederken bulmanın doğal olduğuna hak versen keşke. kadınları on adım gerisine alan adamlardan olup dönen değirmene su katmak yerine kadını öne çıkartmak için tüm zorlukları göze alan adamı bilsen keşke. kafanı öne eğmeden yürüdüğün konuşabildiğin topluma karışabildiğin kendi fikrini belirtebildiğin bir ülkenin nasıl kurulduğunu bir ara dinle benden sana büyük tavsiye. okumaya üşenirsin büyük ihtimalle o yüzden diyorum dinle diye. keşke keşke keşke
  14. 14
    Sonunu izleyince kan beynime sıçradı bir anda.

    Arap özentisi bir kırıntının din kullanarak ahlak sınırlarını bozmaya çalışması.
  15. 15
    Bende hiçbir etki uyandırmayan çarşaflı. Böyle insanların varlığını herkes biliyor. bunun gibi milyonlarcasının her gün içinden ettiği küfürleri dışından ve Anıtkabir'de etme küstahlığını göstermiş sadece.

    Ayrıca Tayyip'e küfür edilince ceza alınmasını doğru bulmuyorsanız, bu çarşaflı biyolojik atığı da umursamamalısınız. İkisi de ifade özgürlüğüne giriyor zira.